CS Crişul Oradea şi-a extins aria parteneriatelor sportive, parafând o înţelegere şi cu Heredeu Gold Gym. În baza acestui acord, componenţii echipei de polo din Superligă se vor pregăti şi la sălile deţinute de Remus Heredeu, multiplu campion la culturism.

„Suntem deschişi oricărui gen de colaborare şi vrem să integrăm un număr cât mai mare de copii şi tineri în antrenamente. De doi ani de când sunt la club am ajuns să avem aproape 500 de copii legitimaţi şi suntem animaţi de dorinţa de a dezvolta viaţa sportivă a Oradiei. Sperăm ca parteneriatul să funcţioneze pe termen lung şi să avem cât mai multe echipe angrenate”, a afirmat Peto Dalma Csilla, directorul CS Crişul. „Marcăm doi ani de la deschiderea sălii din zona Decebal. Am început în pandemie, ne-a fost greu, dar uşor-uşor am trecut la alt nivel, iar parteneriatul este unul dintre acestea”, a declarat Remus Heredeu, clasat pe locul 5 la ultima ediţie a Campionatului European de culturism. La competiţia amintită, un alt component de la Heredeu Gold Gym, Cosmin Antonescu, a devenit vicecampion european la secţiunea Men Phisique, după ce la ediţia precedentă cucerise medalia de bronz.

„Începem o colaborare care vrem să fie una de ţinută, de viitor. Investiţia este tot în tineri, în special din Oradea, şi sperăm să vină cât mai mulţi în sălile de sport”, a completat prof. Cristian Ungur.

Secţie de box

Clubul Heredeu Gold Gym are de curând şi o secţie de box, unde practicanţii sportului cu mănuşi se pregătesc sub îndrumarea antrenorului Răzvan Moga. „Boxul nu e o golăneală, aşa cum cred mulţi, ci un mijloc de dezvoltare personală. Avem la sală practicanţi de la 4 ani şi până la 70 de ani. Muncesc cu pasiune şi în timp vom avea şi rezultate. Mulţumesc lui Remus Heredeu pentru încredere şi lui Cristi Ungur pentru susţinere”, a afirmat Răzvan Moga, fost pugilist la Crişul Oradea, dar şi practicant de kick-box şi santa wushu.