Echipa de juniori II Crişul Oradea a încheiat pe locul 3 Campionatul Naţional de polo, în urma turneelor finale de la Bucureşti şi Oradea. În schimb, orădeanul Horaţiu Mureşan a fost declarat cel mai bun portar al competiţiei.

Cu Horaţiu Mureşan în poartă, echipa antrenată de Marcel Haşaş şi Eugen Băjenaru a învins la sfârșitul săptămânii trecute, la Bazinul Acoperit Crișul, din Oradea, pe CSM Corona Brașov (16-4), Partizan Târgu Mureș (17-12), Dinamo București (18-7) și au pierdut la mare luptă cu primele două clasate, CSA Steaua București (10-12) și Triumf București (9-10).

Clasament final:

1. CSA Steaua București

2. Triumf București

3. Crișul Oradea

4. CS Dinamo București

5. Partizan Tg.Mureș

6. CSM Corona Brașov

Din lotul echipei orădene au făcut parte Horațiu Mureșan, Christian Chimerel - portari; Paul Popuțe, Tommaso Insinna, Roland Hașaș, Gabriel Cenușe, Csató Balázs, Lukács Dominik, Orsos Richárd, Patrick Hadade, Patrick Dumitru, Rareș Less, Alexandru Pop Cotuna, Dennis Cuc, Bogdan Popa, Vlad Oros, George Fetea, Rareș Blăguța, Dragoș Marinescu,

Pe lângă Horațiu Mureșan, elev în clasa a IX-a C la Colegiul Național Mihai Eminescu din Oradea, un premiu special a revenit celui mai tehnic jucător și golgheterul competitiei, Andrei Neamţu, de la Triumf București, autor a 55 goluri.