La finalul acestei săptămâni, echipa de seniori a clubului precum și cele două echipe de copii vor fi angrenate în competiții naționale oficiale. Dacă seniorii vor susține două etape duble în Capitală, în Superliga Națională, copiii vor disputa șapte etape din cadrul returului Zonei Nord al CN de copii U13, la Târgu Mureș.

Federația Română de Polo a trimis o informare clubului orădean cu privire la zilele și orele de desfășurare a celor două etape (I și VI) din returul Superligii Naționale pe care orădenii le vor susține în București, la sfârșitul acestei săptămâni. Astfel, mâine, de la ora 19.00, și sâmbătă, de la ora 11.00, CS Crișul va înfrunta pe Steaua București, campioana națională, în Bazinul Ghencea, dublă arbitrată de către cuplul Radu Matache - Alexandru Mustață, și tot sâmbătă, dar de la ora 19.45, și duminică, de la ora 12.45, bihorenii se vor duela cu Triumf București, în Bazinul Floreasca, într-o dublă arbitrată de cuplul Dragoș Oprea - Paul Georgescu.

Dacă echipa mare se va deplasa în Capitală, cele două echipe angrenate în Campionatul Național U13 (născuți 2009-2010) - Zona Nord vor disputa șapte etape din retur în Bazinul Weekend din Târgu Mureș.

Programul formațiilor orădene este următorul:

Etapa I, astăzi, cu începere de la ora 09.00: Crișul Oradea B - Amefa Arad și CSM Unirea Alba Iulia - Crișul Oradea A

Etapa a II-a, astăzi, cu începere de la ora 17.00: Crișul Oradea A - Crișul Oradea B

Etapa a III-a, mâine, de la ora 09.00: Crișul Oradea B - CSM Unirea Alba Iulia și Amefa Arad - Crișul Oradea A

Etapa a IV-a, mâine, de la ora 17.00: CSM Corona Brașov - Crișul Oradea B, Crișul Oradea A urmând să aibă rundă liberă

Etapa a V-a, sâmbătă, de la ora 09.00: Crișul Oradea A - Viitorul Cluj și Crișul Oradea B - Partizan Târgu Mureș

Etapa a VI-a, sâmbătă, de la ora 17.00: Partizan Târgu Mureș - Crișul Oradea A și Viitorul Cluj - Crișul Oradea B

Etapa a VII-a, duminică, de la ora 08.30: CSM Corona Brașov - Crișul Oradea A în timp ce echipa Crișul Oradea B va avea etapă liberă.

Ședința tehnică a competiției se va desfășura astăzi, cu începere de la ora 08.30.