Aşa cum era de aştepat, duelul cu implicaţii în zona play-off dintre Crişul Sântandrei şi CSM Sighetu Marmaţiei a fost unul încrâncenat, câştigat până la urmă de echipa bihoreană care a urcat pe locul 4, fâcând schimb de poziţii cu adversara sa de sâmbătă.

 

Partida a început alert, cu gazdele în ofensivă și în minutul 3 Maghiar a centrat pentru Robert Turcan, care a reluat cu capul, iar Berințan a reuşit să reţină mingea. Replica oaspeţilor nu s-a lăsat prea mult aşteptată. Singur cu portarul, Simion Pop (14) a șutat în Anca-Trip din 6 metri, mingea a ajuns la Mitruscsak, care a fost blocat oportun de Turcan. Aproape de gol a fost şi Robert Popescu (25), cu un lob  de la 18 metri, dar mingea  a trecut puțin peste bară. Până la urmă, căpitanul Crişului a fost decisiv în minutul 35, când după un şut-centrare expediat de Luca Hadadea, a reluat simplu din 6 metri în plasă (1-0).

În partea secundă, ambiţioasa echipă sigheteană a stat mai mult în jumătatea adversă, dar Crişul s-a apărat exact, nelăsând şanse adversarului să fie periculos la finalizare. Gruparea din Sântandrei a gestionat favorabil şi finalul de meci, când a rămas în inferioritate numerică după eliminarea lui Alexandru Sorian (83) pentru cumul de cartonaşe galbene.

Moral bun pentru Crişul Sântandrei în perspectiva jocului cu liderul seriei a 10-a, Minaur Baia Mare.

Crișul: I. Anca Trip – L. Hadadea, R. Turcan, D. Stan, S. Gondor – D. Maghiar (46 C. Trip), A. Hosu, G. Cherman, L. Prundaru (46 Sg. Pop) – Al. Sorian, R. Popescu (88 R. Pașca). Antrenor: Călin Cheregi

CSM Sighet: I. Berințan – C. Catrina, A. Brașoveanu, P. Ndiaye (30 I. Liubashov), Al. Rojniță (61 Gh. Tomșa), D. Andreas, S. Pop, R. Mărieș, C. Sofroni (37 P. Szecui), N. Suveg (61 V. Mare), L. Mitruscsak. Antrenor: George Zima

Arbitri: Marius Omuț (Satu Mare) – la centru; Cristian Bumb (Băcia – Hunedoara), Răzvan Voicu (Cugir) - asistenţi, Florin Tudor Jurca (Arad) – rezervă. Observatori FRF: Vasile Rad (Arad) și Dan Jiga (Bistrița).