Într-o pauză competiţională în care s-a confruntat cu un val de retrageri sau de neînscrieri în Liga a III-a, Federaţia Română de Fotbal a anunţat configuraţia celor zece serii a tot atâtea echipe pentru ediţia 2024-2025. Două dintre cele trei formaţii bihorene vor fi colege de serie, Crişul Sântandrei şi nou promovata CS Diosig în grupa 10, în timp ce Lotus Băile Felix a fost repartizată în a noua.

 

Lotus Băile Felix, care în campionatul trecut a activat în seria 10, va juca alături de formații din județele Arad, Timiș și Hunedoara. Mai precis, CS Timișul Șag, SSU Politehnica Timișoara, CSC Ghiroda și Giarmata Vii, CSC Peciu Nou, CS Avântul Periam (județul Timiș), CS Progresul Pecica, CS Gloria Lunca-Teuz Cermei, ACS Viitorul Arad (județul Arad), și ACS Minerul Lupeni (județul Hunedoara).

În schimb, Crișul Sântandrei și CS Diosig vor avea adversare din județele Cluj, Sălaj, Satu Mare și Maramureș:Sănătatea Servicii Publice, Academia de Fotbal Viitorul Cluj, Vulturul 2020 Mintiu Gherlii (Cluj), SCM Zalău (Sălaj), CS Minaur Baia Mare, CSM Sighetu Marmaţiei (Maramureș) CSM Olimpia Satu Mare, Olimpia MCMXXI Satu Mare (Satu Mare).

Programul jocurilor încă nu a fost stabilit, certă e data primei etape, 31 august.

Pentru a completa tabloul de 100 de participante, au fost acceptate echipe care au pierdut barajul de promovare, precum CSL Ștefăneștii de Jos, ACSM Codlea și Minerul Lupeni sau retrogradate sportiv din Liga a III-a, Tricolorul Breaza, Olimpia MCMXXI Satu Mare, Petrolul Potcoava, SR Braşov, Progresul Fundulea, Viitorul Cluj, Ciucaş Tărlungeni, Voinţa Limpeziş, CS Păuleşti, echipă satelit a clubului de prima ligă, Petrolul 2 Ploieşti sau gruparea de seniori a clubului care a avut până acum formație în Liga de Tineret, ACS Team Sport.