Ritmul meciurilor amicale, în vederea pregătirii viitorului sezon competițional, este accelerat de formația șteiană care a și disputat deja două meciuri amicale în care se simte apetitul ofensiv al grupării din Liga a IV-a.

Dacă la finalul săptămânii trecute șteienii au învins în deplasare colega de serie, CSC Hidișelu de Sus, scor 9-3, miercuri echipa bihoreană s-a deplasat în județul Arad unde a disputat un nou meci amical în compania echipei din Liga a IV-a, CS Beliu, care în ediția trecută s-a clasat pe locul opt. Chiar dacă din lotul ambelor formații au lipsit câțiva jucători, meciul a avut un ritm bun, antrenorii fiind mulțumiți, la final, de evoluția celor trimiși pe teren. Un fapt îmbucurător este apetitul ofensiv al șteienilor care în ambele partide disputate în deplasare a dat dovadă de o forță ofensivă deosebită, fapt îmbucurător în vederea abordării noului sezon care „bate la ușă”. Încă din startul meciului oaspeții și-au arătat intențiile luând cu asalt poarta gazdelor, însă M. Junc (7) nu a prins cadrul porții din marginea careului mic. Totuși, scorul, 0-1, s-a deschis destul de repede prin același incisiv M. Junc (13), cu un lob de zile mari, pentru ca Oncică (15) să rateze desprinderea. Egalitatea, 1-1, a survenit în urma unei lovituri libere bine executată de D. Mâneran (17), pentru ca, prin același procedeu, Grosu (33), cu o execuție magistrală, să-și readucă echipa în avantaj, 1-2. O fază „șnur” pe traseul Grosu-Ban-M. Junc (35) a scuturat din nou plasa gazdelor, 1-3, datorită preciziei de golgheter a lui M. Junc. Chiar dacă a jucat pentru prima dată în compania noilor colegi, Sergiu Ban a demonstrat din plin calitățile pe care le are, fiind, cu siguranță, un plus evident în noua lui formație. După ce Pădurean (38) și Majniță (40) au trecut pe lângă gol, gazdele au redus din handicap prin reușita lui Zamă (41), pentru ca scorul la pauză, 2-4, să fie fixat de Oncică (44) în urma unei curse irezistibile pe flancul stâng. Partea a doua a fost la fel de animată tot cu șteienii la timonă care și-au mărit avantajul, 2-6, prin dubla reușită de Prața (65, 69) în urma a două pase ideale a lui M. Junc, pentru ca scorul final, 3-6, să fie stabilit de Majniță (85). Echipa CSO Ștei continuă seria meciurilor amicale sâmbătă, 10 august, când va întâlni pe stadionul Minerul, de la ora 10.30, echipa Aurul Brad.

CS Beliu: Tulcan - Rusu, Fabian, Crișan, Cohan, Moise, D. Mâneran, R. Mîneran, Majniță, Zamă, Cotoc. Au mai jucat: Goguț, Albert, Pura. Antrenor: Constantin Filipaș.

CSO Ștei: Ștef - Vuluga, Bilă, Chiș, Pădurean, Oncică, L. Junc, Isai, Ban, Grosu, M. Junc. Au mai  jucat: Negrea, Secui, Prața, Mir. Antrenori: Voicu Popa și Sandu Balaj.

Arbitri: Rareș Popa (Socodor) - Ciprian Nițui (Chișineu Criș) și Andrea Moldovan (Șepreuș).