Marcatori: C. Bulz 23, Şandra 54, Ferik 68

Bihorul: Odobasianu - V. Silaghi, N. Mihoc, Fl. Popa (46 G. Popa), C. Mîndru, D. Stan, G. Ciobriş, R. Pirtea, P. Mihuţa, R. Ţirban, D. Gavriş.

Antrenor: Ciprian Carţiş

Universitatea: S. Pop - Urbanowski (83 R. Baran), C. Bulz, Boneta, Jurcă, V. Pop, Ferik (75 A. Toma), M. Pop (66 Al. Ilieş jr.), Nyilvan (54 C. Giura), Gavrilaş, M. Şandra.

Antrenor: Lucian Stance

Cartonaşe galbene: V. Silaghi 33, Odobasianu 53 / Ferik 15, Urbanowski 59, A. Toma 86

Arbitri: Cosmin Cormoş - Ciprian Fechetea, Alexandru Bogdănel

Observator AJF: Horia Buz

La juniori: 0-5

 

Nu-mi amintesc ca echipa de suflet a beiuşenilor să fi jucat atât de slab ca şi în partida cu Universitatea Oradea, pierdută cu 0-3, dar scorul putea fi şi mai mare!

Orădenii au avut în ex-beiuşeanul Codruţ Bulz un adevărat stâlp al apărării, dar şi un deschizător de victorie, prin golul marcat în minutul 23. Gazdele au jucat lamentabil, fără ambiţie, niciun jucător neputând primi notă de trecere. Neputinţa a generat o stare de nervozitate, cu Odobasianu în prim-plan, care în minutul 52 a părăsit poarta şi s-a repezit la asistentul Bogdănel pentru a-i cere socoteală, fără să fie cazul. În tribune au fost puţini spectatori, unii dintre ei, în fapt amicii antrenorului Carţiş, aplaudându-i pe jucătorii beiuşeni...

În timpul jocului, însă, jucătorii beiuşenii au fost ţinta huiduielilor din cauza prestaţiei slabe. Adevărul este că echipa e la pământ, joacă fără tactică prestabilită, fără chef, deşi se bucură de o susţinere financiară bună pentru acest nivel şi drepturi financiare la zi.

La meci a fost prezent şi primarul Petru Mlendea, de la care se aşteaptă o atitudine mai fermă vizavi de ceea ce se întâmplă la echipă!

Baza sportivă necesită şi ea îmbunătăţiri, mai ales ca la sfârşitul lunii mai va găzdui finala Cupei României, faza pe judeţ! Nici echipa de juniori A1 nu se prezintă mai strălucit. Efectivul se subţiază de la o zi la alta, iar sâmbătă a fost surclastă cu 5-0 de Universitatea.

Sper în revirimentul echipei, sper ca jucătorii să se trezească la realitate, mai ales că demult nu au mai capotat acasă la un asemenea scor, lucru subliniat şi de vechiul om de fotbal Nelu Bondor, foarte supărat pentru rezultate, dar mai ales pentru situaţia de la echipă.

În schimb, prof. univ. Alexandru Ilieş era extrem de fericit la final pentru dubla victorie, dar şi pentru exprimarea şi atitudinea studenţilor săi.