Rezultatele notabile ale secţiei de kempo de la Crişul Oradea, înfiinţată în vara anului trecut, nu s-au lăsat mult aşteptate. Patru sportivi ai clubului orădean, antrenaţi de Tulkos Romeo, s-au întors cu medalii de la Campionatul Mondial de la Hammamet, din Tunisia, la care au participat apriximativ 700 sportivi din peste 30 de țări.

Karina Mihuţa a devenit campioană mondială la juniori feminin -60 kg Semi-Kempo, medaliată cu bronz la proba submission, la full kempo și la knock down! David Sferle a fost vicecampion mondial la Semi-Kempo şi medaliat cu bronz la proba de Seniori +95 kg submission și la full kempo. Denisa Andrada Cotuț a cucerit medalia de bronz la full kempo senioare feminin - 60 kg, iar Cotuț Răzvan Daniel a obţinut medalia de bronz la Semi-Kempo-70 kg, juniori. „Felicit sportivii şi antrenorul lor pentru aceste rezultate deosebite. Ştiu foarte bine câtă muncă stă în spatele acestor performanţe şi tocmai de aceea aprecierea conducerii clubului este cu atât mai mare. Ele aduc onoare şi plus valoare nu doar clubului nostru, ci şi oraşului şi chiar judeţului nostru. Să nu uităm că sportul este un puternic factor motivant pentru diferite persoane şi grupuri ale comunităţii noastre”, a afirmat Peto Dalma Csilla, directorul clubului orădean.

Cei patru sportivi au fost incluşi şi în lotul pentru Campionatul European, programat la sfârşitul lunii octombrie, în Spania.