Formația bihoreană pregătită de către Mădălin Popa a cedat pe propriul teren cu scorul de 1-0 partida, care a contat pentru etapa a 2-a din Seria 10 a Ligii a III-a, disputată în compania echipei Sănătatea Cluj.

După remiza 1-1 reușită în runda inaugurală, în deplasare, în compania unei alte echipe nou-promovate, fanii echipei din Diosig sperau ca echipa lor va obține un rezultat pozitiv în meciul de acasă cu „virușii verzi”. Din păcate însă pentru bihoreni scorul final nu le-a fost favorabil, acesta fiind decis de către vetereanul Dorin Goga, fostul atacant al echipei Poli Timișoara sau U Cluj, transformând o lovitură liberă de la vreo 18 de metri distanță. Prima parte a meciului a consemnat trei importante șanse de a marca pentru CS Diosig, acestea fiind irosite pe rând de către Raymond Lukacs, în minutele 32 și 44, și Carlos Covaciu, în minutul 42. După cum se vede, bihorenii au fost periculoși pe parcursul primei reprize, dar din păcate situația nu s-a menținut și în partea secundă în ciuda modificărilor efectuate de către Mădălin Popa care aveau rolul de a împrospăta forța de atac a alb-negrilor. Unicul gol al partidei l-a marcat Dorin Goga, în minutul 80, șutul său puternic trecând prin zidul fixat de portarul Fila Karoly. Acestea au fost principalele momente ale unei partide în care CS Diosig a vrut, dar nu a putut mai mult.

În runda următoare bihorenii vor evolua în deplasare, în compania echipei CSM Satu Mare, într-o partidă care se va disputa sâmbătă, 14 septembrie, de la ora 17:00.

CS Diosig: K. Fila – D. Mladin, B. Mintaș, C. Letan, Ed. Marina, Ad. Popa, L. Nicoară (77 Cr. Ardelean), R. Gergely (56 Zs. Hendre), C. Covaciu (56 D. Marina), C. Roșu, R. Lukacs (56 P. Chiș Toie). Antrenor: Mădălin Popa

Sănătatea Cluj: Cl. Chindriș – D. Paul (70 A. Dioszegi), C. Creț, D. Cimpoeșu, L. Fofana, N. Pop, J. Aidoo, M. Yuh (46 A. Baciu), I. Gorgotă (46 R. Lazăr), D. Goga (83 Gaddo), T. Cociș (70 M. Bonț). Antrenor: Marius Semeniuc