Stadion: Orăşenesc

Gazon: bun

Spectatori: aproximativ 1.000

Marcatori: Rădescu 34, 76, 90 / Vlad Rusu 26, 49

CS Mioveni: F. Croitoru – Tirică, Gugu, Burnea, Ed. Stoica (cpt.) – Mîrzeanu (56 Vintilă), R. Lazăr – Ayza (cpt.), Pirtea (49 Pirtea), Cr. Andor – Rădescu. Reyerve neutilizate: Sima - Traşcu, Ichim, Cioc. Antrenor: Adrian Mihalcea

Luceafărul: Goia – Balea, D. Ciobanu, Tînc, Trif – Feher, Ţegle – Al. Dulca, Codoban (cpt.) (76 Mutu), Bedea (61 I. Ban) – Vl. Rusu (64 Antohi). Rezerve neutilizate: Gakos - Dragu, Chiş-Toie, F. Pârvu. Antrenor: Cristian Dulca

Arbitri: Ionuţ Valentin Iugulescu (Târgovişte) – la centru; Casian Băla şi Alina Mihoc (ambii din Arad) - asistenţi. Observatori FRF: Ioan Mureşan (Timişoara), Constantin Pintilie (Râmnicu Vâlcea).

"Luceferii" au mai bifat un meci în care au pierdut puncte cu uşurinţă. Orădenii s-au întors cu mâna goală şi de la Mioveni, deşi au condus în două rânduri până spre final, când argeşenii au întors rezultatul (3-2).

În faţa unui adversar care nici el nu traversa un moment fast, echipa orădeană a punctat prima puţin după jumătatea primei reprize. Tânărul Ţegle a pătruns în careu şi a pasat în faţa porţii, de unde Vlad Rusu (26) a trimis mingea în poartă (0-1). Reacţia gazdelor nu s-a lăsat foarte mult aşteptată şi, după o lovitură executată de orădeanul Andor, Rădescu (34) a egalat cu o lovitură de cap (1-1). Nici oaspeţii nu s-au lăsat mai prejos şi imediat după pauză Vlad Rusu (49) şi-a adus echipa în avantaj (2-1), finalizând din 2 metri centrarea lui Codoban. Au urmat momente bune ale Luceafărului, dar fără să fie materializate cu gol. Codoban (57) a executat un corner cu efect, iar mingea a căzut pe transversală, pentru ca tot el să rateze singur cu portarul în minutul 65, când a trimis cu latul din 14 metri pe lângă poartă!

Scapată cu bine din situaţii dificile, CS Mioveni a prins curaj şi s-a avântat spre poarta adversă. Defensiva orădeană a început să se clatine, iar în ultimul sfert de oră a cedat de două ori. În urma unui corner, acelaşi Rădescu (76) a egalat profitând de lipsa de marcaj a fundaşilor orădeni (2-2), după care presiunea gazdelor s-a intensificat. După ce Vintilă (78 şi 80) a tras puţin pe lângă, iar Ayza (87) nu a beneficiat de o lovitură de la 11 metri pentru o tragere în careu, tot Rădescu (90) a dat lovitura de graţie "luceferilor" cu un şut de la 18 metri (3-2).

Eşec frustrant pentru Luceafărul, care a ajuns pe penultimul loc, iar sâmbătă o aşteaptă cel mai greu meci, pe teren propriu, cu liderul AFC Hermannstadt Sibiu.