Stadion: Municipal Salonta

Spectatori: 81

Marcatori: Andrei Iacob 61, Patrick Iabloncic 73 / Andrei Grosu 6

Cartonașe galbene: Iabloncic, Pop / Ban, Pădurean, L. Junc.

Olimpia: Zaha – Budău, Pop, Paj, Pușcaș, Iabloncic (89 Morgovan), Hodișan, Katona, Kadar, Iacob, Boros (23 Pruncuțiu, 87 Chiș).

Antrenor: Cristian Țirban.

CSO: Ștef – Laza (77 Nistor), Bila, Chiș, Pădurean, Isai (46 Ban), L. Junc, G. Bogdan, Oncică, Grosu (77 Vuluga), M. Junc.

Antrenori: Voicu Popa și Sandu Balaj.

Arbitri: Cosmin Cormoș, la centru – Petru Irina și George Urs, asistenți.

Observator AJF: Cornel Pantea.

Asistența medicală: Anca Oancea.

Indiscutabil, rivalitatea dintre salontani și șteieni este una foarte cunoscută, iar meciurile disputate, indiferent de arenă, au avut întotdeauna toate „ingredientele” necesare pentru ca acestea să devină adevărate derby-uri, iar situația din clasament fiind, de regulă, „anulată”.

Partida disputată sâmbătă în cadrul etapei a treia, din Liga a IV-a, nu s-a dezmințit, iar spectatorii prezenți au avut parte de un spectacol foarte agreabil, răsplătit la final cu aplauze pentru ambele combatante. Printre spectatori am remarcat și  prezența a doi suporteri șteieni care își însoțesc favoriții, trăind la intensitate maximă fiecare dispută. Este vorba despre un italian, Gilberto Pretelli – originar din Bologna, mare fan al echipei Inter Milano, stabilit de mulți ani în Bihor, un prosper om de afaceri în domeniul instalațiilor civile și industriale, din cadrul firmei ENOVA GROUP, care a luat ființă în anul 1982 la Bologna, iar astăzi datorită unei strategii de internaționalizare, începută în 1996, are companii cu sediul în patru țări, Italia, România, Moldova și Ucraina – însoțit fiind de prietenul lui, șteianul Radu Chirodea, ambii fiind dezamăgiți, însă, de deznodământul partidei. Startul meciului a fost unul mai mult decât favorabil oaspeților care au deschis relativ repede scorul, 0-1, printr-o execuție de mare finețe, din marginea careului mare, a lui Andrei Grosu, după care M. Junc (9) a trimis peste bară. Gazdele au avut două raiduri foarte periculoase în suprafața adversă, dar Ștef a fost la post respingând șutul lui Katona (13), pentru ca, în urma unei curse solitare, Kadar (25) să rateze incredibil. Oncică (33) a expediat o „torpilă” formidabilă însă Zaha a respins peste bară, cu multă dificultate, în timp ce, la cealaltă poartă, Ștef s-a remarcat la șutul lui Budău (37). Repriza s-a încheiat cu două șanse pentru M. Junc (41) și L. Junc (43), nefinalizate însă. Partea a doua a aparținut, în mare măsură, gazdelor care după ce au ratat două bune oportunități, prin Kadar (53) și Iacob (57), au reușit egalarea, 1-1, printr-o execuție magistrală a lui Andrei Iacob (61), care a „prins” vinclul porții. Scorul final, 2-1, a fost stabilit de către Patrick Iabloncic (73), pentru ca tot el, zece minute mai târziu, să irosească o bună ocazie a desprinderii, în timp ce la ultima fază a meciului am consemnat șutul lui G. Bogdan (90+1), însă fără sorți de izbândă. De remarcat suprafața de joc, una impecabilă, aceasta datorându-se administratorului Gal Iosif Iuliu, un adevărat profesionist, pentru care merită sincere felicitări.