FC Bihor încheie sâmbătă play-off-ul Ligii a III-a cu un meci fără miză, la Peciu Nou. Poate doar păstrarea invincibilității să fie un obiectiv în jocul care va începe la ora 18.00.

În condițiile în care pe 25 mai, de la ora 18.00, echipa orădeană are programată, în deplasare, prima manșă a jocului de baraj cu CSO Filiași, staff-ul tehnic va odihni majoritatea jucătorilor de bază la meciul din Timiș, urmând să mizeze pe cei care au evoluat mai puțin în acest sezon. „Este ultimul test pentru noi, înaintea jocurilor de la baraj. Mergem cu gândul să facem o figură frumoasă, să prestăm un joc bun. O să dăm posibilitate să evolueze şi unor jucători care au evoluat mai puţin, pentru că avem nevoie de toată lumea să aibă tonus, să aibă jocuri. Sper să facem un joc bun şi să nu ne accidentăm, pentru că acesta este lucrul cel mai important”, a declarat antrenorul Florin Farcaş

Va fi cel de-al cincilea duel din acest an competiţional între cele două echipe. Până acum, FC Bihor s-a impus de trei ori (2-0, 1-0, la Oradea, 3-0în deplasare), iar un joc s-a încheiat la egalitate (1-1), la Peciu Nou..

Roș-albaștrii se confruntă cu o singură problemă de efectiv înaintea acestui joc, Răzvan Gunie fiind în continuare indisponibil.

Clasament play-off, seria 8

1. FC Bihor Oradea     8          6          2          0          15-3     66

2. Politehnica Timișoara            8          3          3          2          11-9     51

3. CSC Peciu Nou       8          2          1          5          7-11     43

4. Phoenix Buziaş         8          1          2          5          8-18     37