Etapa a doua din cadrul Seriei a 9-a din Liga a III-a la fotbal a consemnat eșecul formației bihorene Lotus Băile Felix, care a cedat la limită în meciul cu bănățenii de la CSC Peciu Nou, o formație cu destui jucători experimentați cu meciuri la nivelul ligilor superioare.

Cu toate ca a avut mai multe ocazii de a marca, acestea fiind irosite pe rând de către Duma, Chindlea și Negru, echipa din Sânmartin s-a întors acasă fără niciun punct. Mai mult bihorenii au reușit să și marcheze prin Denis Sala, în minutul 50, dar golul a fost anulat arbitri pe motiv de ofsaid. De menționat că echipa din Peciu Nou a fost una dintre formațiile grele ale campionatului în sezonul trecut în care FC Bihor a reușit promovarea în Liga a II-a jucând în aceeași serie cu echipele bănățene. Singurul gol al meciului a fost marcat de către experimentatul Marco Enciu, fotbalist de 36 de ani cu numeroase meciuri jucate la nivelul Ligii a II-a. Acesta a înscris printr-o deviere la colțul lung al porții apărate de Barabaș. Așadar bihorenii au cedat, nemeritat, pe terenul unei formații care a știut să gestioneze momentele importante ale partidei.

În etapa următoare, Lotus Băile Felix va evolua pe proriul teren, la Sânmartin, vineri, 13 septembrie, de la ora 17:00, în compania echipei Poli Timișoara.

CSC Peciu Nou: M. Traia – A. Gania (55 D. Macovei), B. Nicolescu, I. Mera, C. Pamfile, I. Ciubotariu (46 B. Ferțu), Giuricici (55 Fandel), D. Bud, A. Ignea, R. Bobocea, M. Enciu (80 Mura). Antrenor: Robert Frusa

Lotus Băile Felix: A. Barabaș – D. Sala, D. Ghiță (78 T. Paublusztig), Sg. Oltean, M. Arsene – M. Negru (55 T. Bochiș), D. Gheban (85 A. Morar), D. Ciurcui (85 Al. Popa), Al. Chindlea – R. Tămaș (78 A. Știubea), D. Duma. Antrenor: Cosmin Bodea