După ce ediția trecută din Liga a III-a și-a disputat meciurile considerate acasă la Sântion, din acest campionat CSC Sânmartin va juca la noua bază din localitate jocurile de pe teren propriu. Prima partidă oficială pe propria arenă va fi cea de sâmbătă, de la ora 17.00, cu vecinii de la Luceafărul Oradea.

Terenul principal este situat foarte aproape de Baza Luceafărul și are o tribună metalică cu 500 de locuri pe scaune, roșii și albastre, și vestiare tip container. Construită cu fonduri alocate de Primăria Sânmartin, noua bază a fost omologată săptămâna trecută de FRF.

Deocamdată, accesul publicului rămâne interzis la meciuri. În runda inaugurală din eșalonul trei, CSC Sânmartin și Luceafărul au înregistrat rezultate sub așteptări cu echipe nou promovate. CSC a remizat (2-2) în deplasare cu Sportul Șimleu, deși a avut aproape o jumătate de oră superioritate numerică, iar „luceferii” au cedat (0-2) în fieful Someșului Dej.

Cealaltă echipă bihoreană din seria a 10-a, CAO, va juca la Baia Mare, cu Minaur, în etapa a doua, tot sâmbătă, de la ora 17.00.