Cea mai puternică echipă din Seria C a Diviziei A la handbal feminin, neînvinsă după 10 etape, a fost adversara handbalistelor orădence în cadrul etapei a 11-a. La finele unei partide controlate în totalitate de formaţia gazdă, fetele pregătite de Sebastian Tudor s-au întors acasă învinse, scor 32-24 (17-8).

 

În turul campionatului, în concheta sala de sport a Universităţii din Oradea, CSM Deva s-a impus aproximativ la fel de categoric, cei prezenţi atunci în tribunele arenei orădene având prilejul să vadă la treabă o formaţia care nu concepe să rateze revenirea pe prima scenă a handbalului feminin românesc. Partida de la Deva a fost practic tranşată încă din prima repriză, hunedorencele construindu-şi un avantaj de 9 goluri după 30 de minute de joc. În partea secundă, elevele antrenorilor Daniel Gheorghe şi Valentina Ardean-Elisei nu au mai forţat astfel că jocul s-a terminat cu un ecart de 8 goluri în favoarea CSM Deva. Multe nu sunt de spus despre un meci în care ambiţia gazdelor de a reveni în prima ligă nu putea fi pusă în discuţie de echipa orădeană care cocheta la un moment dat cu podiumul Seriei C. În acest moment, CSU ocupă locul al 4-lea cu 18 puncte după 6 victorii şi 5 înfrângeri, la 5 puncte de locul al treilea.

În etapa următoare, CSU Oradea va juca sâmbătă, 4 februarie, de la ora 13.30, pe teren propriu, cu echipa Liviu Rebreanu Turda, a 7-a clasată, care a reuşit în această etapă să învingă 32-27 pe CNOPJ Baia Mare, echipa de pe locul al treilea.

CSM Deva: Inculeț, Năstasă – Tetean 8 goluri, Vlădășel 4, Orșivschi 4, Lysewska 4, Toader 3, Petrescu 2, Croitoru 2, Deaconu 2, Cîmpean 2, Șamanț 1, Malac, Racho. Antrenori: Daniel Gheorghe, Valentina Ardean-Elisei

CSU Oradea: Pintea, Corha – Tudose 7, Vrabie 4, Argyelan 4, Abodi 4, Duțu 2, Zegrean 2, Bochiș 1, Pălii, Snakovszki, Corondan, Hercuț, Horj, Leș. Antrenor: Sebastian Tudor