Conform așteptărillor, CSM Oradea şi-a valorificat avantajul bazinului propriu în primele două jocuri ale semifinalei Ligii Naţionale de polo cu Dinamo Bucureşti, de care a dispus cu 10-7 şi 10-3.

Totuşi, în primul joc, orădenii s-au impus în bazinul Crișul din Oradea, cu 10-7, la o diferență, totuși, mai mică decât se anticipa. Dinamoviștii au marcat primii, dar CSM a reacționat repede, înscriind de patru ori consecutiv (4-1). A urmat o cădere a echipei gazdă, de care a profitat Dinamo cu patru goluri consecutive, scorul fiind unul neverosimil în debutul reprizei a treia (4-5)! Apoi Colodrovschi a restabilit egalitatea, după care Vlad Georescu a readus CSM-ul  la conducere, cu două goluri consecutive (7-5). Dinamo a redus diferența (7-6), dar finalul a aparținut vicecampioanei care s-a detașat la trei goluri (10-7)

Vlad Georgescu a marcat goluri, Silvian Colodrovschi a înscris de două ori, iar Dragoljub Rogac, Alex Popoviciu, Bogdan Remeș, Nichita Ilisie și Seiya Adachi câte o dată pentru echipa antrenată de Dorin Costrăș și Ciprian Câmpianu. 

Al doilea joc al al formației antrenate de Dorin Costrăș și Ciprian Câmpianu a fost fără istoric, încheiat cu 10-3 (1-0, 3-0, 2-0, 4-3).

Doar debutul a fost oarecum sub semnul echilibrului, mai ales prin prisma ratărilor gazdelor, dar defensiva echipei bihorene s-a dovedit a fi impenetrebilă pe parcursul primelor trei reprize. Înaintea secvenţei decisive, pe care orădenii au abordat-o mai relaxaţi, CSM conducea cu 6-0, iar până la final avantajul s-a mai majorat cu o "lungime" (10-3). Astfel, CSM-ul s-a desprins pe tabela de marcaj, scorul la jumătatea partidei fiind de 4-0, iar cu opt minute rămase de disputat era 6-0.

Marcatorii echipei orădene au fost: Alex Popoviciu, Albert Vătrai, Viktor Kovats - 2 goluri fiecare, Vlad Georgescu, Teodor Filotti, Silvian Colodrovschi, Seiya Adachi - 1 gol fiecare.

Duelul se dispută îm sistemul cel mai bun din cinci partide. Meciul trei și eventualul joc 4 se dispută la București, pe parcursul acestei săptămâni. În cealaltă confruntare din semifinale, Steaua conduce şi ea pe Rapid cu 2-0.