Victorioasă în primele două jocuri din play off-ului pentru promovare al Diviziei A de handbal masculin, CSM Oradea s-a prezentat slab la derby-ul de pe teren propriu cu CSM Odorheiu Secuiesc, care a surclasat-o cu 42-29 (23-14).

Doar zece minute au reuşit orădenii să ţină pasul cu harghitenii, după care oaspeţii s-au desprins şi diferenţa a crescut continuu, la pauză fiind deja de nouă goluri! CSM Odorheiu Secuiesc a făcut o demonstraţie de forţă şi în partea secundă, în care a avut un avantaj şi de 15 goluri (25-40), cu patru minute înainte de final.

„Am avut o evoluție dezastruoasă din toate punctele de vedere în acest meci. Nu ne-a mers nimic. Nu a funcționat nici pasa, nici apărarea, nici atacul. Nimic nu a funcționat, nimic nu a ieșit așa cum ne-am pregătit. Odorheiul a jucat același joc pe care îl știam, dar nu am reușit să îl contracarăm. Am rezistat timp de zece minute, în care am mers cap la cap, după care au intervenit ratările. Nespus de multe, cred că am avut vreo 20 de ratări unu la unul cu portarul advers. În aceste condiții, cu atât de multe ratări, nu ai cum să câștigi un meci cu o echipă ca Odorheiul”, a comentat antrenorul principal Cosmin Liberț.

Pentru CSM Oradea au marcat Ciprian Aungurenci - 7 goluri, Alexandru Popa - 6, Sasz Csongor şi Deniss Kirsch - câte 3, Emilian Turcu, Viorel Boşca şi Alexandru Farcaş - câte 2, Marius Milinarcsik şi Alexandru Bogdan - câte un gol.

De la oaspeţi, principalii marcatori au fost: Barna Menyhart - cu 10 goluri, Feliciano Nunes Couveiro - cu 9 goluri şi Tamas Katona şi Csibi Hunor - cu câte 6 goluri.

Alte rezultate din etapa a 3-a: CSM Făgăraş - CSO Teutonii Ghimbav  24-23; CSM Alexandria - CS Medgidia  31-24. CSM Reşiţa a stat.

În clasament, CSM Odorhei, CSM Făgăraş şi CSM Oradea au câte 6 puncte, CSM Alexandria, CS Medgidia şi CSO Teutonii Ghimbav, câte 3 puncte, iar CSM Reşiţa ocupă ultimul loc, fără niciun punct.

În etapa viitoare, vineri, 23 februarie, CSM Oradea va juca în deplasare, pe terenul echipei CSM Reşiţa. În celelale jocuri  din runda a 4-a, CSM Odorhei va juca acasă cu CSM Făgăraş, iar Teutonii Ghimbav pe teren propriu, cu CSM Alexandria.