CSM Oradea și Filip Gardašević vor colabora şi în sezonul competițional 2024/25. Jucătorul originar din Muntenegru, în vârstă de 27 ani, va bifa cel de-al doilea sezon consecutiv alături de formația de pe Crișul Repede.

Filip a fost desemnat cel mai bun jucător al Cupei României şi principalul marcator din Superliga Națională a României în sezonul 2023/24, încheind cu CSM Oradea campionatul  pe locul 3.

Gardašević a mai evoluat pentru Primorac Kotor, echipă muntenegreană alături de care a activat în cupele europene, LEN Champions League și EuroCup, dar şi la Steaua Roșie Belgrad, Novi Belgrad, VK Sabac și Jadran Herceg Novi.

Filip Gardašević este cel de-al 2-lea jucător străin păstrat de CSM Oradea din sezonul precedent. Celălalt este Petar Velkic, jucător ce semnase un angajament pe doi ani încă din vara anului 2023.

CSM Oradea a anunţat şi înregimentarea lui Adrian Pășcăluță (18 ani), de la CSU Oradea. Născut în Republica Moldova, dar cu cetăţenie română, Adrian a semnat un contract cu valabilitate pentru sezonul competițional 2024/25.