Liga Zimbrilor la handbal masculin a ajuns la ultima etapă din tur, în care CSM Oradea joacă pe teren propriu, la Arena Antonio Alexe, cu Minaur Baia Mare. Partida va avea loc sâmbătă, de la ora 18.00.

Runda a 13-a găseşte CSM Oradea pe ultimul loc, 14, cu o serie interminabilă de înfrângeri. În schimb, Minaur Baia Mare ocupă poziţia a treia, după nouă victorii şi trei eşecuri, în urma lui Dinamo - 36 puncte şi CSM Constanţa - 28 puncte. Băimărenii vin la Oradea după un eşec dramatic (28-29) cu ocupanta locului 5, Steaua, şi implicit cu o dorinţă mare de reabilitare. Orădenii pregătiţi de Cosmin Liberţ se prezintă în faţa propriilor suporteri după un eşec clar (23-31), suferit la Suceava şi, sperăm noi, cu ambiţia de a furniza surpriza, deşi la prima vedere pare greu de realizat.

Celelalte meciuri ale etapei: Politehnica Timişoara - CSM Bacău, HC Buzău - CSU Suceava, CSM Odorhei - CSM Constanţa; CSM Focşani - CSM Vaslui; Dinamo Bucureşti - Potaissa Turda; Steaua Bucureşti - CSM Bucureşti.