Contracandidatele campioanei Bihorului la promovarea în Liga a III-a au remizat în meciul direct de la Zalău. Deznodământul nul dintre CSM Satu Mare și Someșul Dej convine ACS CAO 1910 Oradea care urmează să joace pe 5 și 9 august cu cele două echipe.

Sătmărenii și dejenii au fost protagoniștii unui joc în general echilibrat, caracterizat de prudență excesivă, încheiat cu lovituri de departajare, criteriu de departajare dacă la finalul turneului două sau trei echipe se vor afla la egalitate perfectă. Mai stăpâni pe sine s-au dovedit a fi cei de la Someșul, care au fructificat toate cele cinci lovituri de la 11 metri prin Colţa, Dobrea, Toma, Sergiu Costin şi Plăian, în timp ce CSM a irosit una prin Portik, care a tras pe lângă poartă, scorul fiind 5-3.

Someşul Dej: Sabo – Plăian, Sg. Costin, Toma, Podină, Trif, B. Paul, Dobrea, Colţa, S. Rus, Petrean. Antrenor: Gheorghe Barbu

Rezerve: Toderean, Rebus, Budăcan, D. Popa, Boerean, Hetea.

CSM Satu Mare: Curileac – Ionescu, Ţoca, Ritli, Tincău, Chitaş, Svarczkopf, Simon, B. Nyilvan, Faur, Cadar. Antrenor: Zoltan Ritli

Rezerve: Oşan, Bordac, Jakab, Portik, Dragoş, R. Nyilvan, Negrean.

Arbitri: Cristian Codrea – la centru; Radu Despa, Cristian Lucaci (toți din Baia Mare). Observatori FRF: Vasile Bordaș (Târgu Mureș) și Cristian China (Baia Mare)

CAO 1910 Oradea va juca miercuri, 5 august, de la ora 17.30, tot la Zalău, cu  CSM Satu Mare.

 

Criteriile de departajare în caz de egalitate de puncte:

1. Rezultatele directe

2. Golaverajul în jocurile directe

3. Număr mai mare de goluri marcate în meciurile directe

4. Număr mai mare de goluri marcate în deplasare în jocurile directe (deși partidele se dispută pe teren neutru, una din echipe are statutul de gazdă)

5. Golaverajul general din mini-grupă

6. Număr mai mare de goluri marcate în mini-grupă

7. Rezultatul executării loviturilor de departajare în jocurile directe terminate cu remiză între echipele aflate la egalitate de puncte.