Echipa de polo CSM Oradea şi-a definitivat lotul de jucători pentru sezonul competițional 2024/25. Clasată doar pe locul 3 în ultima ediție a Superligii Naționale de polo, formaţia orădeană se va reuni peste o săptămână, pe 1 august, la ora 20:00, la bazinul olimpic Ioan Alexandrescu.

Cu un nou antrenor principal, Petar Kovacevic, CSM Oradea va aborda noul sezon cu dorinţă de revanşă pe plan intern şi cu gândul la un parcurs cât mai lung în cupele europene.

Din lotul de jucători fac parte Lazar Dobozanov, Raul Gavriș, Daniel Turculeț (portari), David Belenyesi, Ferenc Czenk, Filip Gardasevic, Mihnea Gheorghe, Ivan Gusarov, Nichita Ilisie, Tommaso Insinna, Manuel Klutsch, Darian Luncan, Tiberiu Negrean, Richard Orsos, Adrian Pășcăluță, Istvan Szabo, Levente Vancsik și Petar Velkic.  Antrenor principal: Petar Kovacevic, antrenor secund: Ciprian Cîmpianu, fizioterapeut - Cosmin Horga, responsabil secție - Petre Gepian.

Faţă de efectivul din stagiunea precedentă au apărut şapte noutăţi, Dobozanov, Turculeț, Gusarov, Insinna, Klutsch, Orsos, Păşcăluță.

De la prima parte a pregătirii va lipsi Vancsik, prezent la Jocurile Olimpice de vară de la Paris cu naţionala României. Orsos și Pășcăluță vor fi prezenți la reunire, însă ulterior se vor alătura echipei naționale U19 a României alături de care ar putea să participe la Campionatul European U19 de la Burgas (Bulgaria).

Echipa se va pregăti pe plan local, urmând ca spre sfârșitul lunii august și în prima jumătate a lunii septembrie să participe la mai multe jocuri și stagii de pregătire. Startul oficial pentru sezonul competițional 2024/25 se va da la jumătatea lunii septembrie, mai exact în perioada 13-15 septembrie, cu primele jocuri din Liga Campionilor. Calendarul competiţiilor interne încă nu a fost anunţat de FR Polo.