Echipa de fotbal din Sânmartin a cedat în derby-ul etapei a 16-a din Seria 10 a Ligii a III-a fiind învinsă în deplasare de către CSM Sighet, o formație cu care se află în luptă directă pentru un loc de playoff.

Derby-ul etapiei a 16-a a avut un deznodământ nefericit pentru formația pregătită de către Cosmin Bodea, aceasta fiind învinsă la limită de către un adversar care îl are ca antrenor pe orădeanul George Zima. Singurul gol al partidei a fost marcat în minutul 65 de către Emmanuel Mensah care a fructificat o eroare comisă de către defensiva bihoreană. Această înfrângere îi costă pe bihoreni care astfel au coborât pe locul al 5-lea, unul care nu oferă posibilitatea calificării în playoff. În schimb CSM Sighet a urcat pe locul al 4-lea, ultimul calificabil în faza a doua a competiției destinată celor mai bune echipe din serie. În etapa următoare, sâmbătă, de la ora 15.00, Lotus va evolua tot în deplasare, de această dată pe terenul echipei Victoria Carei, cea care a produs surpiza în această rundă învingând în deplasare pe CSM Satu Mare, a doua clasată.

Lotus Băile Felix: A. Barabaș - S. Cucu, Cr. Urbanowski, M. Arsene, D. Ciurcui, D. Gheban (78 S. Oșvat), G. Gitye (56 I. Pascu), V. Costea, D. Ghiță, D. Duma, R. Tămaș (81 D. Sala). Antrenor: Cosmin Bodea