În primul joc oficial din acest an, elevele Doinei Ardelean vor evolua pe terenul celei de-a doua clasate într-o partidă care se va desfăşura mâine, cu începere de la ora 12.00, în Sala Sporturilor din Târgu Mureş. Jocul va conta pentru etapa a 11-a din Seria D a Diviziei A.

Studentele au în prima etapă din acest an o deplasare dificilă pe terenul CSM-ului din Târgu Mureş. Învinse la Oradea de o manieră categorică (33-28), gazdele de mâine vor face tot posibilul să „răzbune” acel eşec, notat la vremea aceea ca fiind surpriza campionatului. Aşadar, gazdele pornesc favorite şi de această dată, însă aşa cum a dovedit şi în precedentele jocuri, echipa bihoreană poate pune probleme oricui. Dacă la capitolul accidentări, antrenorii orădeni nu pot conta pe serviciile a trei jucătoare (Florina Mocan, Anamaria Paşca şi Anamaria Mastan), în schimb, a revenit la programul echipei Cipriana Petric căreia i se alătură noutăţile Mădălina Horj şi Adelina Pop, originare din Baia Mare. La Târgu Mureş a revenit şi Andreea Tărşoagă, componentă a lotului naţional de senioare. De asemenea, echipa din Târgu Mureş mai are avantajul disputării unui joc oficial în acest an, miercuri ea evoluând în Cupa României pe terenul Daciei Mioveni, o echipă extrem de puternică cu pretenţii la promovare. Meciul va fi arbitrat de către cuplul B. Ciobea (Argeş) – B. Dordea (Sibiu). Totuşi, deşi timpul de pregătire a fost destul de scurt, orădencele beneficiază de condiţii de pregătire tot mai bune, simţindu-se sprijinul directorului Sorin Buhaş. Etapa următoare bihorencele vor evolua tot în deplasare, pe terenul studentelor de la Universitatea de Vest Timişoara, pe 25 ianuarie. În clasament, CSU Oradea ocupă locul al treilea cu 19 puncte în timp ce gazdele partidei de mâine se clasează pe locul al doilea cu 22 de puncte.

Celelalte partide ale rundei sunt: Marta Baia Mare – CSU Reşiţa şi Crişul Chişineu Criş – Univeristatea de Vest Timişoara.