Echipa de baschet masculin CSM CSU Oradea se va începe în 11 august pregătirile pentru sezonul competițional 2019/20. Campioana se va antrena pregăti pe plan local.

Şase meciuri de verificare

După aproape o lună de pregătire fizică şi specifică, CSM CSU Oradea va începe seria meciurilor de verificare. Formaţia orădeană va susţine şase jocuri amicale, trei în compania unor formații din Ungaria, două cu echipe din Serbia şi unul în compania unei formații din Macedonia de Nord. Perioada de pregătire se va încheia cu turneul Memorial "Antonio Alexe".

Programul amicalelor:

 29 august, ora 18 (locala), cu DEAC Debrecen, la Debrecen

31 august, cu Szedeak Szeged, la Oradea

4 septembrie, cu Dynamic Belgrad, în Serbia

5 septembrie, cu FMP Belgrad, în Serbia

9/11 septembrie, cu Szolnok Olaj KK și MZT Skopje, în cadrul memorialului Antonio Alexe, la Oradea

Primul joc oficial va fi cel din 17 septembrie, în deplasare, cu Falco Szombathely, din primul tur preliminar al Basketball Champions League. Returul este programat pe 20 septembrie, de la ora 19:00, la Arena Antonio Alexe din Oradea. Dacă trece de acest tur, CSM ar urma să joace împotriva Ventspils, în turul al 2-lea preliminar.

Pe plan intern, primul meci este programat în 5 octombrie, cu BC CSU Sibiu în SuperCupa României, partida urmând să aibă loc la Arena "Antonio Alexe". Sezonul regulat al Ligii Naționale de baschet masculin va începe în 12 octombrie, iar CSM CSU Oradea va începe campionatul, în deplasare, cu Steaua București.