În etapa intermediară, disputată miercuri, șteienii au spulberat, pur și simplu, un adversar mult mai bine cotat, CS Diosig, obținând cea mai categorică victorie stagională pe care nici cel mai sufocat suporter nu ar fi putut-o anticipa

Stadion: Orășenesc

Spectatori: 93

Marcatori: Gavriș 13, 73, 78, C. Popa 49, Pele 57 (11m), 71, Galea 69, Haica 90 (11m)

Cartonașe galbene: Galea, Pele / Vaida, Sereș, Ghețe, Szucs, S. Popa

Cartonaș roșu: Oltean 62, atac grosolan din spate

CSO Ștei: Simedre - Toma, Haica, Ciobriș (74 Gruie), Dumbrăveanu, Norocea, R. Pirtea, Galea (71  Oncică), C. Popa (76 Gheban), Pele (76 Pașca), Gavriș. Antrenor: Voicu Popa și Sandu Balaj

CS Diosig: V. Ghețe - Molnar, Cervinschi, Oltean, Vaida (65 Daina), Berindei (81 Szucs), S. Popa, Sereș (65 Bortiș), Pașca, Țîrlea, Sabău. Antrenor: Valer Durdeu.

Arbitri: Cosmin Cormoș - la centru, Alex Belenesi și Alex Perțe, asistenți.

Observator AJF: Gheorghe Rusu (Șuncuiuș)

În etapa intermediară, disputată miercuri, șteienii au spulberat, pur și simplu, un adversar mult mai bine cotat, CS Diosig, obținând cea mai categorică victorie stagională pe care nici cel mai sufocat suporter nu ar fi putut-o anticipa.

Avizi de puncte, pentru a părăsi locurile „minate” din clasament, șteienii au fost practic de neoprit în această partidă, depășindu-și adversarul la toate capitolele mai ales în partea a doua pe care au dominat-o în totalitate. Ca din „pușcă” au pornit gazdele după primul fluier a lui Cosmin Cormoș, autoritar și tot timpul pe fază, iar după ce Gavriș (1) și R. Pirtea (2) au ratat oportunitățile avute, tabela s-a modificat, (1-0) în urma unui șut din unghi reușit de Gavriș (13). Oaspeții au avut, la aceeași fază, o triplă ocazie irosită însă pe rând de Țîrlea, Berindei și Sereș (19), pentru ca șteienii să riposteze prin Toma (24) și Galea (33), în timp ce oaspeții să risipească o bună oportunitate la contraatacul lui Berindei (35). După pauză peste oaspeți s-a abătut „tăvălugul”, unul care nu a mai putut fi oprit prin nicio metodă, iar plasa talentatului Vlad Ghețe fiind „perforată” din toate unghiurile posibile, dar și de la punctul cu var. Revenit la echipă după o bună perioadă, din cauza unor probleme personale, Ciprian Popa (49) a reușit golul „descătușării”, conform unui mucalit din tribună, după care Dr. Pele (57) a modificat tabela (3-0) de la punctul cu var. Frustrarea gazdelor a fost una evidentă, iar dacă între cele două bănci tehnice „debitul verbal” a fost unul cu greu stăvilit de centralul partidei, în relief ieșind Valer Durdeu prin niște cuvinte pe care nici hârtia nu le suportă, în schimb, atacul grosolan al lui Oltean (62) a fost sancționat cu o meritată eliminare, după care sarcina gazdelor, dacă mai era nevoie, a devenit una și mai simplă, golurile „curgând” la un interval amețitor, fiind reușite de Galea (69), Dr. Pele (71) și „dubla” lui Gavriș (73, 78). Incredibila diferență de opt goluri a realizat-o căpitanul de echipă Mădălin Haica (90), „Bulă”, cum îl alintă colegii, care a transformat precis lovitura de la 11 metri, reușind să-și facă un autocadou la vârsta de 33 de ani pe care i-a împlinit ieri, stabilind scorul final, unul care reflectă pe deplin evoluția entuziasmantă a șteienilor din această partidă.