Stadion: Minerul

Spectatori: 117

Marcatori: Alex Clepcea 8 (11m), Alexey Iștfan 26, 55 / Raul Mihalca 70

Cartonașe galbene: Iștfan (2), Bilă, Căruțășoiu / Blaga, Rogojan, Negruțiu, Burda

Cartonaș roșu: Alexey Iștfan 86, pentru cumul de cartonașe galbene

CSO Ștei: Parasca - Popa, Bilă, Ienciu, Deliman, Căruțășoiu (73 Hărdălău)a, Moruț (90+1 Crișan), Isai (90+1 Fofiu), Vuluga (90+1 Mir) , Clepcea, Iștfan.

Antrenori: Voicu Popa și Sandu Balaj.

CS Oșorhei: Blaga - Kabai, Constandache, Jurcă (Lucuș), Duma, Rogojan (69 Podilă), Mihalca, Boros (46 Burda), Silaghi (77 Piț), Sebeșan, Negruțiu.

Antrenori: Sorin Danciu și Răzvan Giura.

Arbitri: Cosmin Cormoș, la centru - Florian Toia și Ianis Pașcalău, asistenți.

Observator AJF: Ioan Olaru.

Derby-ul etapei din cadrul campionatului U19 disputat la Ștei a întrunit acest statut în care echipa gazdă a fost, de departe, mult superioară partenerului de întrecere.

Clasate în partea superioară a clasamentului - gazdele locul 4, oaspeții 2 - cele două adversare au avut ca scop obținerea victoriei, una care să-i mențină în lupta pentru câștigarea campionatului. Câștig de cauză a avut formația șteiană mult superioară partenerului de întrecere care, în ciuda unei risipe enorme de energie, a trebuit să se recunoască învinsă în urma unui meci care a fost pe placul publicului spectator. Prima ocazie a aparținut oaspeților, când Kabai (5) a creat iluzia golului, însă mingea a întâlnit plasa laterală. O cursă vijelioasă a lui Iștfan a fost orpită prin fault în suprafața de pedeapsă, iar Alex Clepcea (8) a transformat cu multă siguranță, 1-0. Vuluga (13) a șutat din marginea careului mare fără sorți de izbândă, în timp ce cursa solitară a lui Alexey Iștfan (26) s-a soldat cu un gol înscris la colțul scurt, 2-0.  Până la finalul reprizei nu au mai fost evenimente notabile, jocul derulându-se mai mult la centrul terenului. După „ghiuleaua” lui Bilă (49) plasa oaspeților s-a scuturat din nou când Alexey Iștfan (55), cel mai bun jucător de pe teren, a finalizat cu inteligență, 3-0, o nouă „șarjă” solitară în terenul oaspeților. Golul meciului, 3-1, unul demn de un generic TV, a fost înscris de Raul Mihalca (70), cu un șut senzațional de la aproximativ 35 de metri, mingea poposind în vinclu. Cu trecerea timpului jocul a devenit unul mai „șters”, în ciuda insistenței oaspeților care au avut avantaj numeric pe final de meci, nematerializat însă. Prin această victorie șteienii au urcat pe locul trei în clasament, cu două puncte în urma liderului, păstrând șanse pentru prima poziție.