Stadion: Orășenesc

Spectatori: 55

Marcatori: Gruie 41

Cartonașe galbene: Gruie, Ciobriș / Keri, Mare, Daroczi (2)

Cartonaș roșu: Daroczi 87, pentru cumul de cartonașe galbene

CSO: Ștef - Gheban, Ciobriș (46 Dumbrăveanu), Haica, Gruie, Pele, Norocea, Galea (86 Varga), Pirtea,  Mîndru (74 Toma), Gavriș (70 Oncică).

Antrenori: Voicu Popa și Sandu Balaj.

CS: Juhasz (65 Racz) - Keri, Gergely, Mare, Szilagyi, Sas, Lorincz, Kaszonyi, Szucs, Nagy (86 Ieremias), Daroczi.

Antrenor: Alexandru Kiss.

Arbitri: Adrian Pop - la centru, George Bronț și Andrei Laza, asistenți.

Observator AJF: Gheorghe Rusu (Șuncuiș).

Parcursul foarte bun al șteienilor în acest tur de campionat din cadrul Ligii a IV-a, materializat prin ocuparea locului patru, a fost concretizat în ultima etapă cu o victorie obținută însă mult mai greu decât se anticipa, dacă specificăm  faptul că întâlneau o echipă clasată la periferia clasamentului.

Surprinzător, cei care au dat tonul pe cartea atacului - după fluierul de start bine „mânuit” de centralul Adrian Pop și „sprijinit” la fel de cei doi asistenți - au fost oaspeții care și-au depășit cu mult statutul din clasament, unde ocupă penultima poziție. La prima incursiune în careul gazdelor Sas (4) a trimis milimetric pe lângă bara laterală, pentru ca Gergely (7, 8) să execute cu mult efect două lovituri de colț foarte periculoase, iar dacă la prima portarul Ștef a respins de sub bară, Gruie a salvat cu capul o minge pe care scria gol, la cea de-a doua lovitură.  Răspunsul șteienilor nu a fost așteptat prea mult, însă lovitura de cap expediată de Gruie (9) a fost o pradă ușoară pentru veteranul Juhasz, pentru ca la cealaltă poartă Szilagyi (13) să irosească o ocazie monumentală, șutând pe lângă bară din poziție excelentă. Mîndru (17) a trimis o „torpilă” din marginea careului mare, fără efect însă, după care au urmat minute de foc la poarta gazdelor, însă Daroczi (21) a trimis pe lângă vinclu în timp ce „ghiuleaua” lui Lorincz (25) a izbit bara transversală, pentru ca Sas (31) să șuteze razant cu transversala. Scăpați din corzi, șteienii „împing” jocul înspre careul advers și după un șut în diagonală trimis puțin alături de Gavriș (35) reușesc să înscrie unicul gol al partidei, 1-0, printr-o lovitură de cap a lui Gruie (41) care a deviat mingea în urma unei lovituri libere bine executată de Pele. Partea a doua a debutat cu șuturile lui Norocea (52) și Pele (62) care nu au prins cadrul porții, iar după ce portarul oaspeților, datorită unei autoaccidentări, a fost înlocuit cu un jucător de câmp, Racz, din lipsă de efectiv, oaspeții au format un adevărat zid în marginea careului mare, greu de străpuns. Când totuși „barajul” a avut câteva „fisuri”, portarul de conjunctură, Racz, a avut intervenții senzaționale la ocaziile lui Toma (75, 87) și Galea (80), „înghețând” tabela cu situația din prima repriză. Meciul, jucat pe o vreme tipic londoneză și încheiat cu un scor tipic italienesc, a fost unul echilibrat în care echipa oaspete a arătat mult mai bine în contrast cu locul din clasament, în timp ce șteienii au „apăsat” pe accelerație atât cât a fost nevoie, consfințind buna evoluție din acest tur de campionat când a fost, practic, revelația campionatului, fapt ce îi conferă dreptul de a „hiberna” în careul de ași din cel de-al patrulea eșalon județean.