Stadion: Orășenesc

Spectatori: 77

Marcatori: Adrian Galea 56, 64

Cartonașe galbene: Gruie / M. Popa, S. Popa

CSO: Fofiu (83 Simedre) - Dumbrăveanu, Ciobriș, Haica, Gruie, R. Pirtea, Norocea, Oncică, Galea (83 Ov. Pașca), Gavriș (59 C. Popa), Dr. Pele (68 Toma).

Antrenori: Voicu Popa și Sandu Balaj.

Unirea: Bulgaru - Moga, M, Popa, Micaș, Cornea, Sabău, S. Popa, Pop, Mihuța, Lele, Floruț.

Antrenor: Mădălin Popa.

Arbitri: Cosmin Cormoș - la centru, Norbert Orban și Diana Ilie, asistenți.

Observator AJF: Ludovic Rozsa.

Ultima etapă a campionatului a adus, la Ștei, față în față, două echipe fără griji în campionat, dar una, cea oaspete, cu gândul la finala Cupei României, faza pe județ, pe care o va disputa, miercuri, în compania proaspetei campioane, CSC Sânmartin.

 Eliberați de grijile campionatului, șteienii au început partida doar cu gândul la victorie, însă cei care au controlat prima repriză a meciului au fost oaspeții ce puteau deschide scorul chiar la prima fază de atac, însă Lele (1) a șutat slab, pe centru, irosind o mare ocazie. Norocea (13) a răspuns cu o „torpilă” de la aproximativ 30 de metri, după care jocul a devenit puțin mai echilibrat. Lele (31) a ratat incredibil din marginea careului mic, în timp ce Mihuța (33) a lovit „moale” balonul cu capul din marginea careului mic, într-o perioadă de câteva minute în care oaspeții au fost un pic mai activi. Oncică (43) nu la putut învinge pe Bulgaru, în timp ce, la ultima fază a meciului, șteienii să aibă o dublă ocazie prin Dr. Pele și Gavriș irosită în același minut 45, din interiorul careului mic. Startul reprizei secunde a adebutat cu parada eficientă a lui Raul Fofiu în fața lui Floruț (50), în timp ce la cealaltă poartă Dr. Pele (53) a trimis puțin peste poartă. Scorul, (1-0) s-a deschis cu largul concurs al portarului oaspete care nu a avut „priză”la o centrare de pe partea stângă, iar pe fază Galea (56) a „corectat” traiectoria balonului în plasă, în timp ce, câteva minute mai târziu, prin același procedeu Dr. Pele (61) a trimis pe lângă bară. Fiul fostului jucător șteian Florin Galea a „explicat” că „așchia nu sare departe de trunchi” și cu o nouă lovitură de cap  juniorul Adrian Galea (64) a reușit „dubla” prin care a fixat scorul final al partidei, (2-0). La adăpostul celor două goluri șteienii au reușit să „blocheze” aproape toate acțiunile de atac ale adversarului, iar când acesta a trecut prin „barajul” gazdelor Fofiu și-a demonstrat clasa în fața nefericitului Lele (70) care nu a putut înscrie din altă ocazie favoarbilă. Victoria șteienilor a fost dedicată „veșnicului tânăr” antrenor Voicu Popa care miercuri își va sărbători ziua de naștere, el oferind jucătorilor câte o bere, dar și băuturi răcoritoare mai tinerilor jucători, care, printre urările făcute, i-au dorit să fie prezent și de acum înainte aproape de dreptunghiul verde pe care nu la trădat niciodată.