Sportivii clubul CSU Oradea s-au întors cu 15 medalii de la Campionatul Naţional de tir pentru juniori I, desfăşurat la Bucureşti. Orădenii au ocupat trei locuri I, opt locuri II şi patru locuri III, la armele de glonţ.

Desfăşurată la Bucureşti, la Poligonul „Iosif Sârbu”, în perioada 1-3 august, competiţia a reunit şi şapte competitori de la clubul CSU Oradea, sportivi conduşi de Dintre cei şapte concurenţi de la CSU Oradea, pregătiţi de antrenorii Adriana Floruţa şi Vasile Leţ s-au remarcat Norbert Grama, învingător în proba individuală de pistol sport şi Vivianne Mangra, care a ocupat locul I la poziţia culcat.

Pe lângă medaliile, unii sportivii orădeni şi-au trecut în cont şi mai multe recorduri personale. Este cazul lui  Vivianne Mangra, la puşcă 60 focuri culcat şi la puşcă 3x40 focuri, dar şi al lui Norbert Grama la pistol standard sau al mezpnului echipei, Bucsias Levente, la pistol sport.

Rezultatul lui Bucsias Levente este cu atât mai notabil, cu cât locuieşte şi urmează şcoala în Aleşd, de unde face naveta la Oradea, de 2-3 ori pe săptămână pentru a se antrena cu sportivii de la CSU.

„Mi-a plăcut desfăşurarea concursului. Copii s-au descurcat destul de bine, dar întotdeauna este loc şi de mai bine”, a declarat antrenorul clubului orădean, Vasile Leţ.

Pentru sportivii secţiei de tir de la CSU Oradea urmează Campionatul Naţional de seniori şi tineret, competiţie programată la Bucureşti, tot la Poligonul "Iosif Sârbu", pe 16 august.