Handbalistele pregătite de către Sebastian Tudor dispută mâine, de la ora 13.30, în sala de sport a Universităţii din Oradea, duelul cu a 7-a clasată într-o partidă contând pentru etapa a 12-a din Seria C a Diviziei A.

Privind locurile pe care cele două echipe le ocupă în clasament am fi tentaţi să afirmăm că studentele din Bihor vor avea un meci facil în această etapă. Dar dacă suntem atenţi la ultimul rezultat făcut de echipa din Turda atunci vom înţelege că meciul nu se anunţă a fi tocmai uşor. CSU Oradea a cedat în ultima rundă pe terenul liderului CSM Deva care s-a impus clar, scor 32-24, după ce la pauză hunedorencele conduceau cu 9 goluri diferenţă (17-8). Este evident că studentele din oraşul de pe Criş nu puteam spera la prea mult pe terenul unei echipe care nu concepe să rateze revenirea în primul eşalon handbalistic al ţării. Adversara orădencelor de mâine a produs însă surpriza etapei în runda precendetă reuşind să învingă foarte clar, la 5 goluri diferenţă (32-27), pe CNOPJ Baia Mare, a doua clasată. Echipa din Turda, o formaţie care avea la activ doar 2 victorii şi nu mai puţin de 7 înfrângeri, a reuşit să depăşească o formaţie care pierduse doar 2 meciuri în 11 etape disputate. În acest context, duelul dintre CSU Oradea şi Liviu Rebreanu Turda se anunţă extrem de interesant. Altfel, cu Oradea clasată pe locul al 4-lea şi Turda a 7-a din Serie, am fi fost tentaţi să spunem că meciul poate fi câştigat destul de lejer de bihorence. Aşadar elevele lui Sebi Tudor sunt puse în gardă de potenţialul echipei din judeţul Cluj. În turul campionatului, orădencele s-au impus lejer la Turda învingând cu scorul de 38-30.

Celelalte meciuri ale etapei a 12-a, care se dispută tot sâmbătă, sunt: CNE Râmnicu VâlceaUVT Timişoara, Gloria Bistriţa II – Arena Târgu Mureş şi CSU Reşiţa – CSM Deva. Partida CNOPJ Baia Mare – CSU Cluj-Napoca 28-32 (17-17) s-a disputat ieri.