Duminică seara s-au stabilit finalistele fazei județene a Cupei României la fotbal. În cursa pentru trofeu au mai rămas Victoria Avram Iancu și Foresta Tileagd.

Victoria Avram Iancu a confirmat perioada fastă și în fața Bihorului Beiuș, de care a dispus pe teren propriu cu 4-0, după ce în turul precedent surclasase și Universitatea Oradea (4-1). „Avrămeștii” mai au un hop până la câștigarea fazei județene, lucru pe care l-au reușit ultima dată în urmă cu 16 ani!

Adversara lor din ultimul act va fi Foresta Tileagd, care a câștigat când a trebuit, după ce în turul precedent pierduse la Beiuș (0-1), dar, în condițiile numărului impar de echipe, s-a calificat mai departe pentru că pierdut la diferență mai mică decât Universitatea Oradea.

„Forestierii” au învins în deplasare Voința Ciumeghiu cu 4-1, o diferență conturată în prima parte a jocului, după care partida s-a mai echilibrat, dar fără ca gazdele să poată remonta diferența.

Finala va avea loc duminică, 18 iulie, de la ora 17.30, pe teren neutru, locaţia urmând a fi stabilită în perioada imediat următoare.