Localitatea Turț din județul Satu Mare a fost recent gazda unui concurs de judo. În cadrul competiției care a fost una de nivel mediu, orădenii de la LPS Champions au reușit nu mai puțin de 24 de clasări pe podium.

Comuna sătmăreană Turț a fost recent gazda unei competiții de judo care a adunat la start peste 150 de practicanți ai acestui sport. Evenimentul a fost organizat de către Marian Halas, un fost sportiv bihorean care a pus bazele acestui sport în localitatea din județul vecin. Prin prisma acestei legături, Marian a lansat invitația de participare colegilor săi de la clubul sportiv LPS Champions Oradea coordonat de către Alexandru Goncearenco, Dan Fâșie și Andreea Mateaș.

Rezultatele obținute de către tinerii judoka orădeni:

La categoria de vârstă U10: Bot Ştefan, Dobrescu Rareş, Silaghi Ayan, Cheregi Luca, Barbu Raisa- toţi situaţi pe locul I; Morariu Matei - pe locul II; Ban Victor şi Cuc Nicolas – locul III; Brânză David – locul V.

La categoria de vârstă U12: Radu Rareș, Bot Alex, Sabău Andrei şi Urs Rebeca – locul I; Paraschiv Alex, Fazekas Ianis şi Mihuţa Alexandru – locul 2, Shevchuk Sasha, Gurău Andrei şi Popuş Darian- locul III; Fazekas Patrik – locul V.

La categoria de vârstă U14: Bodea Kevin – locul I; Bran Mihai, Tudose Anamaria, Tudose Anamaria şi Mihele Horia – locul II; Paraschiv Andrei şi Mercea Bogdan – locul III.