AJF Bihor în colaborare cu FRF organizează la Oradea curs pentru dobândirea calității de antrenor Licența C UEFA. Absolvenți sunt eligibili pentru a ocupa loc pe banca tehnică pentru eșaloanele competiționale Liga 4, 5, copii și juniori.

Candidaţii (persoane care au împlinit 18 ani) vor depune următoarele documente: Fişa de înscriere (tipizat); Copie după actul de identitate sau paşaport ; Copie legalizată după Diploma de Bacalaureat ; Cazier juridic (original); Dovada medicală care atestă că este sănatos clinic şi apt pentru efort fizic (original); Aviz medical care sa ateste că este apt din punct de vedere psihologic ; 2 fotografii 3/4 (pe suport de hartie foto şi electronic – jpg, png).

Din comisia de evaluare și examinare vor face parte angajaţi AJF BIHOR, membrii ai Comisiei Tehnice și personalități ale fotbalului bihorean. Taxa se înscriere este de 100 lei, iar taxa de curs, 300 lei. Cursul va incepe pe data de 9.03.2020, iar examenul final va avea loc pe 11.05.2020. Modulele de curs vor fi stabilite ţinând cont de programul întocmit de Şcoala Federală de Antrenori din cadrul FRF.