Cele mai puternice echipe din handbalul masculin românesc vor veni la Oradea la sfârşitul acestei luni şi începutul lunii februarie pentru a susţine meciurile de campionat. CSM Oradea a anunţat că au fost puse în vânzare biletele pentru aceste evenimente sportive.

Cu o primă parte a sezonului complet nereuşită în care CSM Oradea a pierdut toate cele 15 partide disputate, bihorenii vor avea parte de cele mai grele meciuri din actuala ediţie de campionat, pe propriul teren, în compania primelor două clasate, Dinamo Bucureşti şi CSM Constanţa. Cele două formaţii au cucerit împreună 16 din ultimele 18 titluri naţionale în acest sport. Dinamo Bucureşti, echipă pregătită de către renumitul Xavi Pascual, are o participare excelentă în actuala ediţie a Ligii Campionilor, cea mai puternică competiţie din handbalul masculin european. Cum era de aşteptat, echipa din Capitală are victorii pe linie în campionatul intern, în timp ce constănţenii, clasaţi pe locul al doilea, au la activ 11 victorii, 2 remize şi 2 înfrângeri. Echipa orădeană pregătită de către Cosmin Liberţ va primi vizita acestor două forţe ale handbalului masculin românesc la Arena Antonio Alexe la sfârşitul acestei luni şi începutul lunii viitoare.

Programul celor două jocuri la care iubitorii orădeni ai acestui sport sunt aşteptaţi într-un număr cât mai mare arată astfel:

CSM Oradea - Dinamo București

– Liga Națională de handbal masculin – ediția 2022/23, Etapa 20

– Marți (31 ianuarie), ora 18.00

CSM Oradea - CSM Constanța

– Liga Națională de handbal masculin – ediția 2022/23, Etapa 15

– Sâmbătă (04 februarie), ora 17.00

Preţurile biletelor pentru fiecare dintre aceste două evenimente sunt de 15 lei pentru aduţi şi 5 lei pentru elevi. Acestea pot fi achiziţionate online prin intermediul paltformei eventbook.ro. Abonamentele sunt valabile la ambele partide.