O veste tragică a zguduit ieri lumea sportului bihorean şi nu numai. Un fost campion la karate modern, Piski Lajos Arnold, s-a stins fulgerător la doar 28 de ani, chiar în sala de sport în care lucra ca antrenor personal de culturism și fitness.

Ieri dimineaţă, Piski Arnold Lajos a căzut, din senin, fiind victima unui infarct, chiar în timp ce supraveghea exerciţiile celor aflaţi la sala de culturism. Din păcate, manevrele de resuscitare efectuate timp de oră şi jumătate de personalul medical sosit la faţa locului n-au avut, însă, darul de a-l readuce la viaţă pe fostul sportiv, care mai îndeplinea şi rolul de arbitru de karate.

De altfel, Piski a fost premiat la Gala Shogunul, din decembrie 2019, pentru activitatea de arbitru de karate pe care o mai îndeplinea în cadrul clubului orădean. Căsătorit din 2018, Piski Arnold Lajos era tata unei fetițe de un an.

„Rămas bun, domnule profesor Piski Lajos Arnold (Loli, cum îi spuneau prietenii)!!! Începând de astăzi (n.r. - ieri), karate-ul românesc este mai sărac. Un tânăr stejar al karate-ului românesc, profesorul Piski Lajos Arnold (antrenor personal la Heredeu Gold GYM și arbitru de karate) ne-a părăsit. A fost multiplu campion național, european și mondial de karate cu notabile performanțe naționale, dar și internaționale. Condoleanțe familiei îndoliate. Rămas bun, prieten drag, ne va fi dor de tine. Dumnezeu să te odihnească în pace, prieten și suflet drag!”, a scris pe reţeaua sa de socializare prof. Ioan Vaida, cel care l-a pregătit pe „Lali” timp de zece ani la Palatul Copiilor-Shogunul Oradea.

Sincere condoleanţe familiei greu încercate! Dumnezeu să-l odihnească!