Oficialii echipelor bihorene de fotbal sunt aşteptaţi astăzi la Sântandrei la două evenimente importante la final de sezon 2018-2019, Adunarea Generală a AJF Bihor şi finala fazei judeţene a Cupei României.

De la ora 13.00, la Căminul Cultural din comună, este prevăzută o întâlnire între reprezentanţii forului fotbalistic judeţean şi membrii afiliaţi, prilej cu care vor fi discutate probleme legate de ediţia de campionat recent încheiată, precum şi chestiuni legate de organizarea competiţiilor din viitorul sezon.

Dupa Adunarea Generală, de la ora 17.30, la Baza Sportiva din Santandrei CSC Sânmartin şi Unirea Embrak Livada se vor duela în ultimul act al fazei judeţene a Cupei României. Chiar dacă echipa din Sânmartin, care a încheiat Liga a IV-a neînvinsă, este favorită, partida se anunţă atractivă, Cupa prilejuind de cele mai multe ori dueluri cu rezultate interesante, chiar şi în faza finală. Până să ajungă să joace în ultimul act, CSC Sânmartin a eliminat Unirea Roşia (5-0);  Unirea Oşorhei (10-0); CSO Ştei (3-0); CS Oşorhei (2-0), iar Unirea Livada a trecut de Partizanul Sânnicolau Român (7-1); Voinţa Ciumeghiu (6-1); CS Mădăras (2-1) şi CS Săcueni (3-1). Intrarea este gratuită, iar organizatorii au pregătit tombole, precum şi o strângere de fonduri pentru Fundaţia Mihai Neşu şi Asociaţia SOS Autism Bihor. Partida va fi arbitrată de Adrian Pal - la centru; Marius Matica şi Radu Bandula - asistenţi, Bogdan Guler - rezervă.