Atacantul orădean Ioan Hora (31 ani) s-a despărţit de Gaz Metan Mediaş, dar va continua tot în Liga I şi în ediţia 2020-2021. Hora a semnat cu nou promovata UTA, pentru care a mai evoluat între 2005 şi 2008.

Fost golgeter în Liga I în 2016 şi fost junior la LPS Bihorul Oradea, Hora are 201 meciuri şi 51 de goluri în primul eşalon fotbalistic din România. În ţară a mai jucat la Pandurii Târgu Jiu, Gloria Bistrița, CFR Cluj, ASA Târgu Mureș, FCSB și Gaz Metan Mediaș, iar în străinătate, a evoluat în prima ligă turcă, la Akhisarspor si Konyaspor.

"Am acceptat această provocare cu sufletul. Știu că există niște oameni profesioniști care vor un proiect frumos la Arad şi îmi doresc să ne luptăm pentru play-off. E ca și cum m-aș întoarce acasă. Aici mi-e o parte din suflet, pentru că aici am debutat și doresc să ofer înapoi ceea ce mi s-a oferit. Nu cred că e foarte scurt timpul până la noul sezon, voi face tot posibilul să mă integrez cât mai repede. La fel s-a întâmplat și la FCSB când am semnat după 4-5 luni de inactivitate și am debutat cu realizări. Am încredere că mă pot integra repede, am și obiective personale, dar cel mai important obiectiv e cel al întregii echipe. Dacă îl îndeplinim (n.r. intrarea în play-off), consider că va fi un sezon bun pentru toată lumea”, a comentat Ioan Hora pentru sportarad.ro.