Al treilea amical de la reluarea pregătirilor a coincis cu prima victorie din această iarnă, după două înfrângeri cu Unirea Dej şi Corvinul Hunedoara. Previzibil, roş-albaştrii au învins echipa de liga a IV-a CS Oşorhei, scor 3-0 (2-0) pe terenul sintetic de la Baza Tineretului.

A fost un joc în care liderul seriei 8 din Liga a III-a şi-a creat numeroase ocazii, dintre care a concretizat doar trei, prin Sergiu Ciocan (20), Andrei Moga (36) și Marius Hosu (84). Dincolo de imprecizia la finalizare un rol în limitarea scorului l-a avut  portarul Alex Nicolae Dulău (17 ani), care s-a opus în dese rânduri majorarii diferenţei dintre cele două echipe.
La FC Bihor au evoluat din start M. Pînzariu – C. Jurj, T. Paublusztig, V. Gîsă, L. Ioviță, G. Cherman, Sg. Ciocan, I. Tănase. R. Săutiuț, A. Moga, Sg. Jurj. În repriza secundă au jucat: R. Bob – R. Gunie, Sg. Bactăr, R. Farcaș, Al. Stoian, B. Vasile, M. Hosu, V. Calugher, A. Vînău, I. Hebriștean, L. Tincău.
Nu au evoluat din cauza unor probleme medicale  A. Cherman, K. Gagy, Fl. Chitaș, A. Gal și Ad. Gîdea.

Antrenorul-jucător al CS Oşorhei, Răzvan Giura, a mizat pe Al. Dulău – A. Bene, Ș. Man, A. Alungi, G. Cornea, B. Sebeșan, Sg. Ban, C. Sabău, A. Ferik, D. Sfîrlea, R. Giura. După pauză au evoluat D. Constandache, M. Onița, A. Negruțiu, V. Negruțiu. C. Grigor, H. Silaghi, R. Mihalca și B. Podilă.

„Am făcut un joc bun, pe o suprafaţă de teren cu dimensiuni foarte mici, dar scopul nostru a fost să facem o mişcare după antrenamentul greu din dimineaţa jocului. Ne bucurăm că nu ne-am accidentat, am avut plăcerea de a juca şi acesta este lucrul cel mai important. Am avut din nou două echipe distincte în cele două reprize, pentru că suntem în perioada de cantonament, o perioadă foarte grea, în care jucătorii au câte două antrenamente zilnice. Punem accent acum foarte mult pe latura fizică, iar la meci împart minutele la jucători, ca să dăm un pic de echilibru în tot ceea ce facem”, a declarat antrenorul principal Florin Farcaş.

În următorul joc de pregătire, FC Bihor va întâlni mâine, de la ora 14.00,  tot o echipă din play-off-ul Ligii a IV-a, CS Bihorul Beiuş, pe terenul sintetic al Bazei Sportive Transilvania Academy.