Grupa de juniori U15 de la FC Bihor s-a oprit în turul II preliminar al Campionatului Naţional după un meci de mare luptă, pierdut la limită (0-1) la Sânnicolau Mic, cu Viitorul Arad. A fost primul eşec stagional suferit de campioana Bihorului la această categorie de vârstă.

 

În faţa unui adversar cu pretenţii la fazele superioare, orădenii au început cu trac partida, fapt care avea să-i coste calificarea în turul următor. Arădenii au profitat de debutul ezitant şi au marcat în minutul 8, gol care s-a dovedit a fi decisiv în stabilirea învingătoarei. Asta, deşi orădenii au preluat iniţiativa şi au ratat exasperant, inclusiv o lovitură de la 11 metri cu un sfert de oră înainte de final!

“Am început meciul cu teamă, permiţând gazdelor să înscrie. După un sfert de oră, am controlat jocul, ratând trei ocazii singur cu portarul şi o lovitură de la 11 metri. Mi-e ciudă că ne-a învins o echipă care nu e mai presus decât noi. Păcat că n-am profitat de momentele bune din acest joc. Am fi putut ajunge departe în această competiţie”, a declarat antrenorul Stelian Farcău, coordonatorul Centrului de Copii şi Juniori de la FC Bihor.

Viitorul: Trif – Drăgoiu, Lobonț, Cijevschi, L. Catanzariti – Iorgov, Pal, Herlo, A. Sîrb – Zvenca, Burada. Au mai jucat: Moni, Buda și Cotuna. Antrenor: Flavius Pavel.

FC Bihor: Reştea – Ungur, Curpaş, Tuduce, A. Bundea, Coş, Bodea, Mellen, Igna, R. Pop, D. Oşvat. După pauză au intrat I. Maghiar -  Balaj, Caba, Pantea. Antrenor: Stelian Farcău.