Poziţia de lider detaşat în seria 8 a Ligii a III-a nu împiedică conducerea FC Bihor să întărească lotul în perspectiva play-off-ului şi a barajelor pentru promovare. Roş-albaştrii s-au înţeles cu cinci jucători din liga secundă, ale căror nume vor fi dezvăluite, astăzi, în conferinţa de presă premergătoare reunirii lotului.

 

Primul transfer anunţat este cel al tânărului Eric-Andrei Vînău, în vârstă de 18 ani, care a evoluat ultima dată la CSC Şelimbăr, prima clasată în Liga a II-a. Originar din Miercurea-Ciuc, Vînău a mai jucat la U Cluj Under 19 şi Unirea Ungheni, cu care sezonul trecut a eliminat FC Bihor în semifinala barajului de promovare. În sezonul de toamnă, Vînău, component al lotului naţional U 18,  a jucat în cinci partide de campionat şi una de Cupa României pentru echipa sibiană. Evoluează pe postul de mijlocaş central sau lateral şi a semnat cu FC Bihor un contract pe doi ani şi jumătate.

„Este un jucător cu potenţial, un jucător under, şi sper să fie un jucător de bună calitate, care să ne ajute să ne îndeplinim obiectivul propus”, a declarat antrenorul Florin Farcaş.

Roş-albaştrii se vor reuni astăzi, la ora 11.00, la Stadionul Iuliu Bodola. Cu trei etape înainte de încheierea sezonului regulat, FC Bihor are şapte puncte avans faţă de Poli Timişoara şi CSC Peciu Nou şi nouă mai multe decât Progresul Pecica.