Printre echipele care în perioada de pauză competițională și-au mutat activitatea de pregătire în spațiul virtual se numără și cea de fotbal feminin AC United Bihor. De la întreruperea antrenamentelor colective în aer liber, fetele se pregătesc individual acasă, fiecare după posibilități.

 Preparatorul  fizic Andrea Varga încearcă să le țină pe fete intr-o  formă fizică cât mai bună, trimițindu-le, online, programe de antrenamente.

,,Trăim momente fără precedent, pe care nici în cele mai urâte vise nu mi le puteam imagina: o lume fără sport, fără activitate socială și fără a simți vibrația aceea pozitivă specifică mișcării sportive! Pe de altă parte, însă, trebuie să fim responsabili și să respectăm deciziile autorităților. Această partida o vom caștiga prin neprezentare, deci stăm acasă”, a declarat Csaba Ficuț, antrenorul echipei bihorene care activează în liga secundă de fotbal feminin.

Pentru a mai atenua monotonia acestei perioade, oficialii United Bihor au lansat un concurs de ”duble” pe pagina de facebook a clubului. Mai precis, participantele trebuie să țină cât mai mult mingea pe picior stând pe scaun sau pe sol. ”M-am gandit că prin crearea acestui concurs, putem trezi fetelor și doamnelor, indiferent de vârstă, spiritul competitiv. Dând un like paginii și un share la o postare, doritoarele pot intra în competiție. Așteptăm filmările pe paginile oficiale de Facebook sau Instagram, dar și pe Whats App pe numărul 0740/840618 pâna la data de 10 aprilie”, a mai afirmat Csaba Ficuț.

Concurenta care reușește sa faca mai multe ”duble” va fi răsplătită cu o minge Select, precum și cu un tricou de prezentare al echipei AC United Bihor.