Cea mai grăbită echipă din Liga a IV-a să reia pregătirile pentru sezonul de primăvară a fost Foresta Tileagd. De o săptămână şi jumătate, liderul Seriei Nord se antrenează la baza proprie cu gândul de a câştiga atât campionatul, cât şi faza judeţeană a Cupei.

Faţă de efectivul de anul trecut, au apărut doi jucători noi, mijlocașul Sundas Alexis-Anatolis, ultima oară în Liga a treia maghiară la Füzesgyarmat, şi Erik Tiponuț, împrumutat de la Lotus Băile Felix, şi se speră înregimentarea lui Cosmin Letan, căruia serviciul nu-i mai permite să evolueze la CAO.

Echipa pregătită de Ovidiu Morna (antrenor principal), secondat de Géza Király (antrenor cu portarii) are stabilite meciuri de verificare cu CAO II (5 februrarie), Luceafărul Oradea (9 februarie), Olimpia Salonta (12 februarie), Lotus Băile Felix (19 februarie), CS Oşorhei (26 februarie) şi intenţionează să mai găsească un adversar pentru data de 29 ianuarie.

Primele meciuri oficiale pentru Foresta, echipă cu şase victorii şi un eşec în campionat, vor fi cele din semifinalele fazei judeţene a Cupei, cu a doua clasată din Seria Nord, Viitorul Borş, pe 5-6 martie pe teren propriu şi în 12 martie, în deplasare.

Lotul Forestei Tileagd:

Portari: Edward Ruska, Gabriel Luca, Raynold Papp

Fundași: Alexis Sundas, Cristian Fitero, Laviniu Balogh, Florian Marc, Bogdan Iova, Vlad Naghi, Sebastian Popa, Adrian Popa, Silviu Ciocan, Sorin Ungur

Mijlocași: Laviniu Dărăban, Emanuel Filip, Darius Filip, Erik Tiponuț, Claudiu Copil, Raul Ember și Vlad Daina

Atacanți: Sorin Ban, Emil Bala și Andrei Petrică.