Echipele bihorene care activează în campionatele de seniori şi juniori organizate de Federaţia Română de Fotbal au fost programate pentru viza anuală.

Primele chemate să îndeplinească formalităţile legate de participarea în campionat sunt echipele de juniori ale LPS Bihorul Oradea şi Luceafărul Oradea, ambele în data de 9 februarie. În această săptămână va face solicitarea pentru viză şi clubul de fotbal feminin United Bihor.

În ceea ce priveşte cluburile participante în Liga a III-a acestea au fost programate în intervalul 9 februarie - 8 martie, fiecare serie având alocate două zile lucrătoare consecutive, prima din ele pentru primele cinci clasate şi a doua pentru ultimele cinci clasate.

ACS CAO 1910 Oradea trebuie să efectueze viza anuală în 5 martie, în timp ce CSC Sânmartin şi Luceafărul Oradea,în data de 8 martie.

Perioada de transferuri, deschisă în 12 ianuarie se va încheia în 8 februarie, termen valabil şi pentru Liga Elitelor U17 și U19. În schimb, pentru celelalte competiţii de juniori, dar şi de copii, se vor mai putea face transferuri până cu 48 de ore înaintea lor, cu menţiunea că transferurile respective vor fi exclusiv interne, iar jucătorii astfel legitimați vor avea drept de joc doar în campionatele naționale de juniori.

Deocamdată nu se ştie data la care ar începe competiţiile de copii şi juniori pe plan judeţean.