Colegi de generaţie la LPS Bihorul Oradea, la grupa prof. Lucian Stance, Ioan Hora şi Liviu Antal sunt principalele opţiuni ofensive ale echipei UTA în partea a doua a campionatului Ligii I la fotbal.

Dacă Hora (32 ani) s-a reîntors la Arad în vară, marcând trei goluri în tur, Antal (31 ani) a semnat acum un contract pe un an şi jumătate cu „Bătrâna Doamnă”. Cei doi au mai fost coechipieri şi la Pandurii Târgu Jiu, în urmă cu cinci ani, fiecare având câte o selecţie în naţionala de seniori a României, dar şi un titlu de golgeter al Ligii I. 

Fost campion al României cu Oțelul, în 2011, Antal a jucat ultima dată la Zalgiris Vilnius, din Lituania, cu care a cucerit Cupa Lituaniei (2019), titlul național și Supercupa Lituaniei (ambele în 2020). Jucătorul originar din Şimleu a mai activat la Concordia Chiajna, FCM Tg. Mureș, FC Vaslui, Genclerbirligi (Turcia), Beitar Ierusalim (Israel), Hapoel Tel Aviv (Israel) și Pandurii Târgu Jiu.

În mini-pauza competiţională, UTA i-au mai adus pe brazilianul Roger, un mijlocaș ofensiv în vârstă de 24 de ani, de la FC Riga, și pe Modestas Vorobjovas, mijlocaș defensiv, de la Zalgiris Vilnius, cu 22 de selecții în prima reprezentativă a Lituaniei.

După 15 etape, UTA este pe locul 9, cu 17 puncte, iar în primul meci din 2021 va întâlni Viitorul Constanţa, pe 15 ianuarie.

Pe lângă Hora, la UTA mai evoluează un jucător bihorean, Denis Rusu (19 ani), orginar din Avram Iancu, autor al unui gol în primul său sezon de Liga I.