Doi jucători formaţi la LPS Bihorul Oradea au fost decisivi pentru UTA Arad în meciul de ieri cu Academica Clinceni, din etapa a 21-a din Liga I. Liviu Antal şi Denis Rusu au marcat câte un gol în partida câştigată de echipa lor cu 3-0.

Gol după 27 de secunde!

Antal a marcat cel mai rapid gol din actuala stagiune, după doar 27 de secunde de joc. Atacantul a ieșit de pe teren după 33 de minute de joc, acuzând o problemă musculară.

Precedentul record i-a aparţinut francezului Hamidou Keyta (FC Botoşani), după 56 de secunde în meciul cu Dinamo (4-0), din etapa a 18-a.

A doua reuşită pentru Rusu

Rusu (19 ani), originar din Avram Iancu, a majorat diferenţa la începutul reprizei secunde, în minutul 49, după o acţiune de contraatac. UTA este la a şasea victorie în deplasare în acest sezon, ultimele trei consecutive, dar pe teren propriu a obţinut un singur succes. La primul său sezon în Liga I, Denis Rusu a punctat pentru a doua oară în această ediţie de campionat.

UTA ocupă locul 8, cu 27 de puncte, aflându-se la a şasea victorie în deplasare în acest sezon, ultimele trei consecutive, dar pe teren propriu a obţinut un singur succes!