16 iulie 2019 va rămâne o zi importantă în istoria fotbalistului bihorean George Pușcaș. Atacantul în vârstă de 23 de ani, care a marcat patru goluri în tricoul naționalei U21 la EURO, a fost chemat de urgență la Inter Milano, acolo unde a efectuat vizita medicală.

Fostul jucător al lui Palermo se va alătura echipei pregătite de Antonio Conte în cantonamentul grupării nerazzurra din Asia. „Singapore bate Mykonos. Dar poate că este mai corect să spunem că Inter bate Grecia și vacanțele. Pentru că în momentul în care George Pușcaș a auzit cum îi sună telefonul și a înțeles că de cealaltă parte a telefonului este clubul care l-a făcut fotbalist nu a putut să spună nu. Dorința lui Antonio Conte de a-l lua în turneul din Asia, având în vedere problemele din atac pe o piață care nu s-a deblocat, l-a făcut mândru pe român", au scris jurnaliștii italieni de la Gazzetta dello Sport. Antrenorul formației milaneze, Antonio Conte, l-a convocat pe Pușcaș, după ce Inter nu a putut încheia transferul lui Lukaku și al lui Dzeko, iar Lautaro Martinez se află în vacanță după participarea la Copa America. „George Pușcaș va pleca, cu Inter, la turneul din Asia. Va juca acolo și apoi vom decide. Ausilio (n. red. - directorul sportiv de la Inter) l-a convins să își încheie vacanța cu o săptămână mai devreme pentru a merge cu Inter la turneul asiatic”, a declarat Oscar Damiani, unul dintre impresarii lui Puşcaş. „Pentru Inter vin și de la capătul lumii. E clubul căruia îi datorez o mare parte din ceea ce sunt acum și e o mare onoare să joc din nou în tricoul echipei mele de suflet", a fost reacția lui George Pușcaș, pentru gsp.ro.

Curtat de mai multe echipe

Inter Milano va participa la turneul International Champions Cup, unde va disputa trei meciuri amicale: cu Manchester United, pe 20 iulie, cu Juventus, pe 24 iulie, și cu Tottenham, pe 4 august. După performanţa de la Euro U21, potrivit presei internaţionale, Puşcaş este dorit de mai multe formaţii, printre acestea numărându-se Udinese, Torino, Birmingham City, Sheffield United, Hamburg sau Las Palmas. Atacantul român care a făcut senzație la Euro U21 este şi în atenţia Fiorentinei. Potrivit informațiilor oferite de cotidianul La Nazione, Vincenzo Montella dorește să ajungă la o înțelegere cu Inter Milano pentru un împrumut cu opțiune de transfer definitiv. Atacantul român se află sub contract cu Inter Milano. Jucătorul a evoluat, în ultimul sezon, pentru Palermo, dar s-a întors la Inter, atunci când clubul a întâmpinat probleme financiare şi nu a putut să plătească pentru un transfer. În ultimul sezon, Puşcaş a marcat de 9 ori, în 33 de apariţii.