Atacantul Cristiano Ronaldo (Juventus Torino) a ajuns la 750 de goluri marcate în cariera lui formidabilă, după ce a punctat în meciul de miercuri cu Dinamo Kiev (3-0) din Liga Campionilor, în care pentru prima oară a oficiat o femeie arbitru, franţuzoaica Stephanie Frappart.

Frappard, care şi-a făcut debutul ca arbitru de centru în aprilie 2019 în Ligue 1, a acordat trei cartonaşe galbene şi a ignorat solicitările ucrainenilor pentru un penalty, după un duel între Benjamin Verbic şi Leonardo Bonucci în careu. Antreior, Stephanie Frappart a arbitrat în 2011 în liga a treia franceză, iar trei ani mai târziu a condus primul meci din Ligue 2. Debutul în Ligue 1 şi l-a făcut în 2019, atunci când a devenit prima femeie care arbitrează un meci din prima ligă masculină, la partida dintre Amiens şi Strasbourg. În noiembrie, anul trecut, Frappart a condus a doua manşă dintre Dundalk şi Linfield (campioana Irlandei), meci în care a acordat două galbene. Cu câteva luni în urmă arbitrase Supercupa Europei dintre Liverpool şi Chelsea.

Ronaldo, 35 ani, a marcat 450 de goluri la Real Madrid, 118 la Manchester United, 102 pentru naţionala Portugaliei, 75 la Juventus şi cinci pentru primul său club, Sporting Lisabona.