FC Bihor a evoluat bine pe parcursul primei reprize după care, pe fondul schimbărilor efectuate de către cei doi antrenori, soarta partidei a căpătat o cu totul altă turnură. Gustavo Aragolaza a pus asta pe seama unei căderi fizice și mentale și pe neispirația jucătorilor introduși pe parcurs în teren.

„Sunt dezamăgit, pentru că am crezut că putem să ne calificăm în grupe, dar nu am reuşit să facem acest lucru în cele 90 de minute, din păcate. Am făcut o primă repriză bună, dar în repriza a doua am căzut fizic şi mental, astfel că s-a văzut rezultatul la final. Schimbările nu ne-au ajutat de această dată. Astfel, cei de la Reşiţa care au intrat au ajutat echipa, în timp ce noi nu am mai reuşit să jucăm cum am făcut-o în prima repriză, aşa că schimbările au fost determinante. Cu sigurnaţă când iei asemenea goluri cum am luat noi, ne doare, dar să nu uităm că am jucat şi după 72 de ore după ce am venit de la Buzău. E greu, pentru că s-a văzut că acest lucru a făcut ca în ultimele minute să reducem „motoarele”, din cauza obosleii”, a declarat, la finalul partidei, Gustavo Aragolaza, directorul tehnic al echipei FC Bihor.

 

„Jucătorii care au intrat de pe bancă au făcut diferența”

La rândul său, Flavius Stoican, antrenorul reșițenilor, a subliniat situația care a dus la jucarea partidei. „A fost o partidă pe care am câştigat-o, cred, pe merit, chiar dacă ne-am văzut conduşi. Am crezut în forţele noastre până la final. Cred că astăzi, jucătorii care au intrat de pe bancă au făcut diferenţa, pentru că i-am văzut dornici de fotbal, i-am văzut cu lucruri pozitive, iar eu asta îmi doresc de la fiecare partidă, cei care intră de pe bancă să schimbe soarta jocului, pentru că am în componenţă jucători care au potenţial. Astfel, era normal să ne batem până la final pentru a ne atinge obiectivul, acela de a intra în grupe, pentru că, am şi declarat înaintea partidei, cu acest gând am venit aici la Oradea”, a afirmat, la finalul partidei, Flavius Stoican, antrenorul principal al reşiţenilor.

FC Bihor și CSM Reșița se vor duela din nou, tot la Oradea, mâine, cu începere de la 18:00, într-o partidă din etapa a 5-a a Ligii a II-a.