La începutul săptămânii au revenit din vacanţă şi componentele echipei de handbal feminin CSU Oradea. La reunirea care a avut loc la Sala de Sport a Universităţii Oradea au fost prezente aceleaşi handbaliste care s-au aflat în lot şi la sfârşitul anului trecut.

Perioada de pregătire precompetiţională este foarte scurtă, pentru că pe 18 ianuarie echipa orădeană va susţine deja primul joc oficial, în deplasare, cu CSM Târgu Mureş. „Prima şedinţă de pregătire a fost una uşoară cu aceleaşi jucătoare din lotul care a activat în sezonul de toamnă. Va veni o jucătoare în probe şi vom vedea dacă va corespunde. Încercăm sa jucăm măcar un amical pana la reluarea campionatului, dar încă nu am găsit adversar", a afirmat antrenorul principal Doina Ardelean.

Notabilă este revenirea la antrenamente, după o absenţă cauzată de o accidentare, a căpitanului de echipă Cipriana Petric.  „Ne bucură faptul că se pregăteşte alături de echipă și sperăm ca revenirea ei să aducă un plus pentru jocurile grele care urmează", a declarat antrenorul secund Cristian Ardelean.

Din lotul echipei CSU Oradea fac parte Fulgescu Raluca, Pintea Crina, Ardelean Anca - portari, Dutu Raffaela, Hercut Anamaria, Codreanu Andreea, Surducan Stefania, Preduca Andreea, Tudose Denisa, Toma Denisa, Petric Cipriana, David Andreea, Damian Maria, David Andreea, Abodi Nicoleta, Corondan Alexandra, Mocan Florina, Gaga Denisa, Zegrean Ariane, Paşca Anamaria, Mastan Ana ultima fiind în refacere după o intervenţie chirurgicală.

După zece meciuri disputate, CSU Oradea ocupă locul 3 în Seria D a Diviziei A, după şase victorii, un egal şi trei înfrângeri.