Echipa de handbal masculin CSM Oradea şi-a reluat pregătirile pentru partea a doua a campionatului Diviziei A. Echipa antrenată de George Tăutu se antrenează pe plan local, dar în următoarele două finaluri de săptămână va participa la turnee amicale în Ungaria şi în ţară.

Turnee în Ungaria şi la Odorhei

Sâmbătă, CSM Oradea de va deplasa la Mezotur, Ungaria, pentru un turneu de o zi, alături de trei echipe maghiare – Mezoturi AFC Syngenta, Rinyamenti KC, respectiv Makoi KC. În primul meci, CSM Oradea va întâlni Makoi KC. Dacă va câştiga va juca finala, iar dacă pierde va disputa finala mică.

Între 16 și 18 ianuarie anul curent, CSM va fi angrenată într-o competiţie de verificare la Odorheiu Secuiesc, după sistemul fiecare cu fiecare. Formaţia orădeană se va confrunta cu două echipe din Liga Zimbrilor – Steaua București (locul 6) și CSM Făgăraș (locul 11), dar şi cu Szekje din localitate, lider cu punctaj maxim al Seriei C din Divizia A.

 

Primul joc oficial, spre finalul lunii

La jumătatea sezonului regulat, CSM Oradea se află pe locul 1 în Seria D a Diviziei A, cu zece victorii, un rezultat de egalitate și o înfrângere. Cu 31 puncte, orădenii sunt urmaţi în clasament de Unirea Sânnicolau Mare (27 puncte) și Universitatea Craiova (25 puncte).

Primul meci oficial din 2020 va avea loc pe 26 ianuarie, pe teren propriu, cu CSU Constantin Brâncuși Târgu Jiu, ocupanta locului 4, cu 18 puncte.